IGOR RAKOČEVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI!

Igor Rakočević (45) završio je u bolnici. Objavio je fotografiju na društvenim mrežama i tako zabrinuo mnoge. Nekadašnji reprezentativac, košarkaš Crvene zvezde i mnogih evropskih klubova oglasio se iz bolničkog kreveta, išao je na operaciju. Sada ga čeka period rehabilitacije i oporavka.

Na Instagramu je napisao samo dve reči „Nadrljao skroz“, dok je na Tviteru dao nešto duže objašnjenje u vezi svega toga. „Za one koji misle da je sport samo laka igra, upravo je sve suprotno. Ogoromna odricanja u svakom smislu i svakodnevni rizik. Čuvajte svoje telo“, napisao je Igor i tako potvrdio da su u pitnju povrede koje vuče još iz igračkih dana.

Rakočević je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, posle toga je preošao u Budućnost i odatle je otišao u NBA gde je proveo sezonu u dresu Minesote. Odatle se vratio u Minesotu, pa je onda otišao u Španiju i igrao za Valensiju, Real i Tau Keramiku (sadašnja Baskonija), a onda je igroa za Efes i Sijenu, karijeru je završio tamo gde je počeo – u Zvezdi. Broj osam je povučen iz upotrebe na Malom Kalemegdanu. Tri puta je osvajao nagradu „Alfonso Ford“ za najboljeg strelca Evrolige. Sa reprezentacijom je osvojio Evropsko prvenstvo u Turskoj 2001. i Svetsko prvenstvo u INdijanapolisu 2002. godine. U jednom momentu se oprobao i u MMA.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.