Isplivao snimak masovne tuče u šabačkoj kafani

Snimak masovne tuče prošlog vikenda u jednom restoranu u Šapcu, koji se pojavio na društvenim mrežama, zapanjio je sve koji su ga pogledali i sa razlogom je izazvao ogroman broj negativnih komentara.

– Na tom snimku je samo mali deo opšte tuče, odnosno druge runde kada su se strasti donekle smirile i pre nego što je po prijavi stigla policija. Na snimku se ne vidi obračun koji je prethodio, koji je bio žestok jer se nije znalo ko koga udara pa je kafana bila pravo bojno polje – otkriva naš izvor.

Pred fajront, tek što su muzičari završili poslednji blok, kako među mladima najčešće biva, iz još neutvrđenih razloga je krenula je rasprava, a potom neviđena tuča. Najmanje deset mladića i devojaka u opštoj makljaži se razračunavalo pesnicama, nogama, letele su krigle, čaše, pepeljare, kafanski inventar… Kafana se tresla od galame, psovki, guranja, pretnji i jauka dok su konobari pokušavali da smire i razvade zavađene goste. Oštećen je inventar, a najupečatljivi tragovi vandalizma su ostali po zidovima.

– Sva sreća da se ova kafanska bitka završila bez žrtava. Troje mladih koji su najteže prošli u tuči završilo je na urgentnom prijemu šabačke bolnice sa teškim telesnim povredama. Jednoj devojci je polomljena vilica i moraće da se operiše, a dva mladića su upućena u Beograd – naveo je izvor Telegrafa.

Policija istražuje detalje tuče koja je postala viralna i ima dosta posla u utvrđivanju uzroka do sada neviđenog obračuna mladih.

– U toku je postupak preduzimanja dokaznih radnji protiv više osumnjičenih lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda iz čl. 121 st. 1 i krivično delo učestvovanje u tuči iz čl. 123 Krivičnog zakonika – potvrđeno je našem portalu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu

Restoran se, inače, nalazi u užem centru grada i na dobrom je glasu zbog prijatne atmosfere i dobre hrane i zato je Šapčanima često izbor kada organizuju različite proslave. Za deset godina, koliko radi, u njemu se nije dogodio ni najmanji incident.

Video pogledajte na LINKU.

Foto: Screenshot

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.