Izbačena LISTA ZEMALJA SA NAJVEĆIM MUŠKIM POLNIM ORGANIMA NA SVETU, a evo na kom je mestu Srbija i kolika je prosečna dužina!

Izbačena je lista zemalja sa najvećim penisima na svetu, a ispostavilo se da u Ekvadoru i Kamerunu žive najobdareniji muškarci koji u proseku imaju polni ogan dužine oko 17 centimetara u erekciji.

Nemački istraživači analizirali su više od 40 nedavnih studija koje su sprovedene nad hiljadama i hiljadama različitih muškaraca.

Tim je izvukao podatke o prosečnoj veličini penisa iz skoro 90 različitih zemalja, prenosi „Daily Mail“. Kad god je bilo moguće, ispitivači su izbegavali da koriste studije u kojima su muškarci sami prijavljivali veličinu penisa.

Od prvih 20 zemalja na spisku, polovina njih je u Africi, dok su po tri u Južnoj Americi, Severnoj Americi i Evropi. Samo se jedna država iz Azije, odnosno Evroazije, našla na vrhu liste, a reč je o Gruziji.

Evropske zemlje u kojima je izmeren najduži muški ponos su Holandija, deveta na spisku sa prosečnom veličinom od 15, 84 cm, Francuska, 11. na sa prosečnom veličinom od 15, 74 cm, i Italija, 19. na sa prosečnom veličinom od 15, 24 cm.

Srbija se obrela na 33. mestu, a prosečna veličina penisa u našoj zemlji je 14, 75 centimetara. Mi smo se obreli ispred ostalih okruženja uključujući Hrvatsku koja je završila na 35. mestu, Albaniju na 47. mestu i Makedoniju na 50. mestu.

Inače, studija koju je 2015. objavio „British Urology Journal“ u kojoj je učestvovalo 15.000 muškaraca sa tri kontinenta pokazala je da je prosečna veličina penisa širom planete 13, 1 centimetra.

Istraživači su takođe analizirali prosečnu visinu muškarca po zemlji i utvrdili da ne postoji veza između visine i veličine penisa. Lekari kažu da dužinu muškog penisa pre svega određuju genetski faktori, a ne način života.

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.