JARAMAZ PONOVO U PARTIZANU

Posle dogovora sa kapitenom Kevinom Panterom, Zekom Ledejem i Aleksom Avramovićem oko nastavka saradnje, vreme je i za prva pojačanja u Partizanu ovog leta.

Crno-beli su takođe ostali i bez centra Matijasa Lesora koji je prešao u Panatinaikos i Dantea Egzuma koji bi trebalo da karijeru nastavi u Dalas Maveriksima, a neizvesna je sudbina Joanisa Papapetrua i Džejmsa Nanelija.

Očekivalo se da će najpre da se reše i ta dva pitanja, ali ovog popodneva “Basketball Sphere“ je preneo svoja saznanja da ono što sada sledi u Partizanu jeste povratak Ognjena Jaramaza iz minhenskog Bajerna.

On bi trebalo da popuni prazninu nastalu Egzumovim odlaskom, pa bi u tom slučaju Partizanova bekovska linija biti uglavnom sastavljena od domaćih igrača (Anđušić, Avramović, Jaramaz), uz plejmejkera iz Izraela Jama Madara koji ima još godinu dana ugovora.

Pomenuti izvor navodi da će Partizan na ime obeštećenja platiti Bajernu 100.000 evra, posle čega će sve biti spremno i za zvaničnu promociju srpskog reprezentativca.

Betaphoto/Dragana Stjepanović

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.