Jelena Karleuša mu je sve oprostila: Prva zajednička fotografija posle pomirenja to i dokazuje

Jelena Karleuša i Aca Lukas važe za jedne od najvećih zvezda na ovima prostorima, ali takođe i za one bez dlake na jeziku. A kratak fitilj i brz jezik su valjda i bili razlog zbog koga je ranije došlo do njihovog sukoba.

I dok su svi mislili da je posle strašnih prozivki, koje su izneli na račun jedno drugog, Aca je nedavno demantovao da je u bilo kakvom sukobu sa Jelenom.

– Ja se nikada nisam svađao sa Jelenom Karleušom. Mi smo uvek imali neka sporečkavanja, ali uvek kada se vidimo mi pričamo. Nikada se nije desilo da se mi sretnemo a da se ne javimo jedno drugom, ma šta se među nama događalo prethodnih meseci – rekao je Aca, pa nastavio:

– Jelena i ja nemamo odnos da se stalno čujemo i viđamo, ali kada se sretnemo uvek se pozdravimo nismo se nikada svađali, jesmo se sporečkali oko svega i svačega, ali ti garantujem da se uvek pozdravimo. I Jelena i ja smo pogani na jeziku, pogotovu ona, i onda se desi da preko medija napravimo neku papazjaniju i to je poslednja papazjanija koju sam ja imao – rekao je Aca.

ATA images

A, da su zaista u odličnim odnosima, te da se uvek pozdrave kada se sretnu dokaz je i njihov sinoćni susret koji se dogodio u Novom Bečeju, gde su oboje nastupali povodom proslave Velike Gospojine.

Lukas je prišao Jeleni koja je ulazila u auto, pozdravio se, a ona mu poručila kratko:

– Ljubim te, srećno – rekla je Jelena Karleuša, a prenosi Telgraf.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.