Nesrećna žena je skokove posmatrala u blizini bašte ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku se, verovatno, poskliznula i nekoliko puta, prilikom pada, udarila u stene.

55-godišnja Mostarka A. G., koja se juče teško povredila nakon što je pala niz stene, a potom u reku Neretvu, preminula je sinoć u Kantonalnoj bolnici „Dr Safet Mujić“, prenosi Dnevni avaz. Nakon pada, hitno je prevezena u bolnicu, gde su joj konstatovani višestruki prelomi.

Usled teških telesnih povreda došlo je do određenih komplikacija. Doktor Mehmed Haznadar, načelnik Odeljenja za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje, potvrdio je da su mere reanimacije počele u 21 sat. Žena je, međutim, u 23.45 podlegla povredama.

Nesrećna žena je skokove posmatrala u blizini bašte ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku se, verovatno, poskliznula i nekoliko puta, prilikom pada, udarila u stene, nakon čega je upala u Neretvu.

Brzom reakcijom ekipa Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, koji, inače, brinu o sigurnosti takmičara, ali i Hitne pomoći odvezena je čamcem do njihovih ambulantnih kola, a potom u bolnicu. Na licu mesta bili su i pripadnici Policijske uprave Mostar.

Instagram

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.