KO JE RIJALITI ZVEZDA KOJA JE POGINULA U NESREĆI?

Davor Andročec, rijaliti zvezda preminuo je na stravičan način, a evo šta se krije iza njegove priče

Davor Andročec (50) iz Stare Gradiške, koji je javnosti posto poznat kao kandidat RTL-ova kulinarskog showa ‘Večera za 5 na selu‘ tragično je poginuo u prometnoj nesreći u petak poslepodne u mestu Kaoci u Bosni i Hercegovini.

Davorov prijatelj Milenko Bilić slomljen je strašnom vešću, ali je s puno ljubavi ispričao o njegovom životnom putu. Obojicu su isto godište i na početku rata su se kao 18-godišnjaci priključili obrani domovine.Davor je tada živio u domu u Osijeku.

Detinjstvo mu je bilo teško. Otac mu je neverovatnom igrom sudbine takođe poginuo na motociklu kad je imao samo šest meseci.Spletom okolnosti njegova majka je otišla dalje svojim životom i preudala se, a brigu o njemu i starijem bratu preuzela je baka pokojnog oca, kojoj je bio neizmerno zahvalan.Davor je u ratu prošao ratišta od istoka do juga Hrvatske, a bio je i u Bosni i Hercegovini.

– Bio je neopisivo hrabar, ali pametno hrabar. Bio je promišljen u svakom koraku koji je radio. Za njega nije postojalo nemoguće, samo neću, a to nije bila reč koju je ikada govorio – priča Milenko i dodaje da iako su bili mladi kad su se upoznali, Davor je već i tada zbog teških životnih okolnosti bio ozbiljniji od svojih vršnjaka.

(Republika)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.