IZVOR: PROFIMEDIA

Goran Ivanišević, bivši hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića, objavio je na društvenim mrežama otvoreno pismo bivšoj ženi Tatjani Dragović s kojom je bio 17 godina. Par se vjenčao 2009. godine, a razveo 2013. Iako je od tada u skladnom braku sa atraktivnom Nives, Ivanišević je osjetio potrebu da reaguje na mrežama i „pecne“ bivšu od koje je zatražio „svoj novac“.

„Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio prije i tokom braka, koji je T. D. (bivša supruga Tatjana Dragović, prim. aut.) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dvije olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran“, napisao je trener Novaka Đokovića.

Kako je počela ljubav Gorana Ivaniševića i Tatjane? Tako što je teniser gledao seriju „Prijatelji“! U jednoj epizodi se pojavljuje zgodna Tatjana Dragović, tačnije njen lik na naslovnoj strani magazina „Kosmopoliten“.

Goran se zainteresovao za njemu nepoznatu, ali prelijepu manekenku, i upotrebio je sve svoje veze kako bi dobio njen broj telefona i stupio s njom u kontakt. Ubrzo je uspio i pozvao je na večeru, a Tatjana navodno nije bila impresionirana sastankom sa teniserom. Nastavili su ipak da se druže, nakon čega se rodila ljubav.

 Goran je Tatjanu zaprosio 1999. godine, a dobili su dvoje djece, ćerku Amber Mariju 2004. godine, a sina Emanuela tri godine kasnije. Njihov brak imao je jedan značajniji skandal, kada se pisalo o Goranovoj preljubi, nakon čega su, ipak, prešli preko te prepreke, nastavili zajednički život i odselili se u Ameriku.

Par se vjenčao u San Pedru 2009. godine, a razveli su se 2013. godine i konačno stavili time tačku na svoju ljubav. Neko vrijeme su ostali u dobrim odnosima i pronašli nove srodne duše.

Tatjana se udala sa manekena i muzičara Vlaha Arbulića i dobila ćerku Luce, a Goran se 2017. godine u tajnosti vjenčao sa voditeljkom Nives Čanović.

Dobili su sina Olivera, a sa njima dvoma živi i Goranov sin Emanuel.

Tatjana sreću pronašla s manekenom igmuzičarom Vlahom Arbulićem, s kojim je dobila ćerku Luce, Goran se 2017. godine u tajnosti vjenčao s voditeljkom Nives Čanović.

IZVOR: PROFIMEDIA
IZVOR: PROFIMEDIA

(MONDO)

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.