Konačno ga je pokazala: Ovaj muškarac je osvojio srce Marije Šerifović

Teška životna priča mladog momka iz Zenice, Mustafe Hrustića koji je živeo ispod mosta dirnula je čitavu javnost u regionu. Dvadeset četiri godine ima Mustafa i glas slavuja, ali život ga do sada nije mazio, naprotiv, borio se na sve načine da preživi i prehrani se, sve dok za njegovu tragediju nije čula Marija Šerifović.

Pevačica je Mustafi sredila stambeno pitanje, te mu platila kiriju za godinu dana kao i tri obraka dnevno u obližnjem restoranu, nakon čega mu je zajedno sa gradonačelnikom Marija Šerifović pronašla posao u Zenici, gde će sređivati bazene. Na internetu je objavljen snimak koji pokazuje kako izgleda jedan Mustafin radni dan, a kako je on istakao, i te kako je zadovoljan.

– Radim sve. Kad je gužva ima više posla, ali zadovoljan sam. Nije mi dosadno. Srećan sam sada hvala Bogu. Neki su mi pisali da ne želim da radim, ali to nije istina, samo da je pošten posao i to je to. Lepo mi je, ne razmišljam da li ću zaraditi dovoljno i imati za sebe, znam da me čeka plata za mesec dana – istakao je on.

ATA images

Mustafin kolega se takođe oglasio, te istakao da je od njegovog dolaska sve krenulo na bolje.

– Dolaskom Mustafe mnogo toga se promenilo. Više ljudi dolazi, žele da se slikaju sa njim, pitaju da li je to „Marijin Mustafa…“, i slično. Sve u svemu ispalo je super na kraju – ispričao je Mustafin kolega.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.