KOSTA KECMANOVIĆ DVA DANA PRED MASAKR U ŠKOLI ISKLJUČIO KAMERE

Kosta Kecmanović, dečak-ubica, koji je počinio krvavi pir u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove, bio je opčinjen ratom i oružjem, a otkrivamo i kako je došao do istog.

Kosta Kecmanović je očigledno pripremao zločin koji je izvršio u školi Vladislav Ribnikar kada je ubio devet učenika i radnika obezbeđenja.

Naime, kako saznajemo, Kosta je dva dana pred zločin, 1.maja, isključio kamere u stanu kako bi se dokopao očevog oružja.

U stanu Kecmanovića postojala je kamera koja je gledala na orman u kom se nalazio pištolj. Kako smo saznali od 1.maja je bila u kvaru i sumnja se da je dečak-ubica namerno isključio istu kako bi se dokopao pištolja bez dokaza.

Dečak-monstrum Kosta Kecmanović (13), koji je napravio masakr u OŠ “ Vladislav Ribnikar“, smešten je sam u sobi s toaletom na Dečjoj klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. On je pod posebnim bezbednosnim merama koje zajedno sprovode MUP Srbije i Klinički centar. Bolnica će funkcionisati u vanrednim uslovima koji liče ne zatvorske sve dok ga tu budu veštačili psihijatri i psiholozi posle nezepamćenog zločina koji je počinio 3. maja, kaže obavešteni izvor za Srpski telegraf.

Gledano od glavnog ulaza na kliniku, maloletni ubica boravi u zadnjem delu ove ustanove, na prvom spratu, gde se nalazi odeljenje za autizam. S njim u sobi su neprekidno dva inspektora u civilu koja ga drže pod budnim okom, saznaje Republika.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.