KOSTINA MAJKA U POLICIJI REKLA OVO I ŠOKIRALA SVE

Majka Koste Kecmanovića se na davanje iskaza u policiji pojavila potpuno sređena, kao da njen sin nije masovni ubica.

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića koji je počinio masakr u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, prilikom davanja iskaza u policiji rekla je da nikada neće dozvoliti da joj se oduzme dete, saznaje portal Republika.rs.

Kako se nezvanično saznaje, ona se na saslušanju pojavila sa potpuno sređena i odmah je zauzela stav.

– Majku Koste Kecmanovića da ste videli na ulici nikad ne biste rekli da je preživela bilo kakvu tragediju, a kamo li da je majka masovnog ubice. Ona je dajući iskaz rekla da nikada neće dozvoliti da joj se oduzme dete – kaže dobro obavešteni izvor portala Republika.rs.

Naime, Miljana Kecmanović je došla da da iskaz povodom sumnje da je zanemarivala maloletno dete, a pojavila se sa sređenom frizorom i noktima, potpuno našminkana i odevena kao da ide na svečanost. Bila je u kompletu sa belom kragnom na kojoj je sijao broš.

Ispričala je da je bila protiv toga da otac Vladimir Kecmanović vodi Kostu u streljanu.

– Gospođa Kecmanović je ispričala da jeste njen sin naučen da puca, ali da nije imala ni trunku sumnje da to može da dovede do ovakve tragedije jer Kosta nije pokazivao znake agresije – kaže za naš portal dobro obavešten izvor.

Dodala je da se neće odreći svog sina, ma koja cena bila, što je šokiralo istražitelje kojima ove reči dugo neće moći da izađu iz glave.

Screenshot

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.