KRAJ SAGE! SMS ima novi klub

Izgleda da je konačno došao kraj transfer sagi oko Sergeja Milinković-Savića! Kako prenosi italijanska „Republika“ on će napustiit Lacio i posle osam godina u ovom klubu naći će se u novoj sredini. Kompletan posao, sa obeštećenjem Laciju i platom srpskog veziste trebalo bi da iznosi 150.000.000 evra a destinacija je Saudijska Arabija.

Prema navodima dobro obaveštenog italijanskog lista Sergej je dao pristanak za odlazak u Al Hilal! Tim koji je već doveo Kalidua Kulibalija iz Čelsija kao i Rubena Neveša iz Vulverhemptona, a od ranije u svojim redovima ima Musu Maregu i Andrea Karilja sada je spremio ogroman novac za srpskog fudbalera.

Reprezentativac Srbije je seniorsku karijeru počeo u Vojvodini, a odatle je posle samo godinu dana otišao u belgijski Genk. Nakon odlične sezone u Župiler ligi kupio ga je Lacio u kome je za osam godina postigao 69 golova na ukupno 341 meču. Od samog dolaska u Italiju on se povezivao sa najvećim evropskim klubovima, ali je gazda Lacija Klaudio Lotito sve potencijalne kupce odbijao nerealnim zahtevima.

Sada je konačno našao nekoga ko je spreman da plati koliko on želi, a u narednim danima se očekuje da Sergej ozvaniči saradnju sa novom ekipom. Ovo ne mora da znači da je to kraj njega na najvišem evropskom nivou naravno, imali smo primer Nemanje Gudelja koji se posle sezone u Kini vratio u Evropu i zaigrao nikada bolje.

Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.