LALATOVIĆEVA ŽIVOTNA LEKCIJA IGRAČIMA: Imate 30.000 evra na zajam? Zašto nemate?

Trener Radničkog Nenad Lalatović logično nije bio raspoložen posle debakla Nišlija na“ Čairu od Vojvodine u utakmici 24. kola Superlige Srbije.

“Mom kolegi želim puno sreće u nastavku takmičenja. Siguran sam da će sa Vojvodinom igrati Evropu. Što se tiče nas danas, u prvih 10 minuta smo izgledali korektno, ali opet penal… Imali smo stopostotnu šansu preko Mićina, situacija jedan na jedan, ne dajemo gol, posle toga fenomenalna kontra i polukontra Vojvodine, a kada im poklonite dva gola… Zukić prima loptu, moja tri igrača ga puštaju da da gol, on uđe u gol, a oni ga ne napadaju. Protiv Vojvodine je teško igrati, a oni su se posle svesno povukli i bilo im je teško dati gol, rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Nije mu bilo potrebno postavljati pitanja.

Posle trećeg gola smo izgledali kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije, ni ko plaća. Danas apsolutno zaslužena pobeda Vojvodine, a nama ostaje da vidimo šta i kako dalje Izgleda da će realna opcija biti borba za opstanak. Treba prvo popričati sa igračima i ja treba da razmislim o svemu. Nezadovoljan sam. Na pripremama je to bio jedan tim, ovo ovde potpuno drugi. Čim su pušteni na ulicu, oni padnu bar 50 posto nego kad ih imam sve na okupu. Počnu da švrljaju kad dođu u Niš.

FOTO: PRINTSCREEN

Potom je otvorio dušu i bio maksimalno iskren

„Ali, da li vi želite da uspete u životu. Da li želite da igrate plej-aut ili plej-of? Nemojte da mislite ako imate platu, da ste zadovoljni time. Morate da želite više, da zarađujete. Pitao sam ih imate li 30.000 evra da mi pozajmite, oni ćute. Ja im kažem nemate 30.000 evra sa strane, onda morate da se zamislite gde ste i šta ste. A ovakve pare zarađujete. Na šta trošite taj novac? Neke stvari su za svlačionicu i za upravu kluba, ne bih ovako javno“, zaključio je Lalatović.

FOTO: PRINTSCREEN

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.