Lancet konačno priznaje da je prirodni imunitet daleko bolji od covid vakcina

Nova studija objavljena u časopisu The Lancet potvrđuje da je prirodni imunitet na Wuhan koronavirus (Covid-19) daleko bolji od umetnog “imuniteta” koji stvaraju vakcine.

Rad uključuje sistemski pregled i meta-analizu 65 drugih studija provedenih širom sveta. Svi oni pružaju veliku podršku onome što mnogi naučnici i doktori govore o prirodnoj infekciji nasuprot sintetičkoj injekciji.

Dobivanje i oporavak od covida prirodno pruža jaku, trajnu zaštitu od teških zdravstvenih ishoda na nivou “jednako visokom, ako ne i višem” od privremene i najbolje zaštite koju pružaju eksperimentalna vakcinisanja.

“Lancet konačno priznaje ono za što su doktori i naučnici godinama bili osuđivani – da prirodni imunitet pruža bolju zaštitu od eksperimentalnih vakcina”, rekao je Robert F. Kennedy Jr, predsednik i glavni savetnik za dečiju zdravstvenu zaštitu (CHD).

“Samo je tsunami propagande i cenzure farmaceutskog/vladinog biosigurnosnog kartela i kontrolisanih medija uverio javnost da su Pfizer i Moderna bolji u zaštiti ljudskog imunološkog sistema od Boga i evolucije.”

CDC sada priznaje da “imunitet” na covid vakcine jedva uopšte traje pre nego što postane negativan

Čak i u poređenju s imunitetom koji navodno osiguravaju dve doze mRNA bilo Pfizer-BioNTech-a ili Moderne, prirodni imunitet od infekcije traje puno duže i pruža puno bolju zaštitu, pokazalo je istraživanje.

Istraživači su otkrili da je prirodni imunitet bio najmanje 88,9 posto učinkovit protiv teških bolesti, hospitalizacije i smrti za sve “varijante” covida 10 meseci nakon infekcije. Također pruža 78,6 posto zaštite od ponovne infekcije za sve varijante osim omikrona BA.1, za koji se javlja samo 45,3 posto zaštite.

Još u oktobru 2022, Savetodavni odbor za praksu vakcinacije (ACIP) američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) sastao se kako bi raspravljao o podacima o takozvanom “imunitetu stečenom vakcinom”, koji vlasti celo ovo vreme hvale kao poželjniji od prirodnog imuniteta.

Ono što je CDC otkrio i raspravljao je da nakon dve ili čak tri injekcije vakcinisanja protiv covida, imunitet izazvan ubodom pada na nulu nakon samo šest meseci prije nego što postane negativan. Negativna učinkovitost, samo da pojasnimo, znači da je nečiji imunološki sistem u lošijem stanju i da u osnovi sada napada sam sebe poput AIDS-a.

Iako sva zaštita od ponovne infekcije s vremenom donekle slabi, zaštita izazvana ubodom je najgora vrsta zaštite jer to uopšte nije zaštita, već privremeni zavoj koji na kraju uništava imunološki sistem.

Neverovatno, novu studiju delimično je finansiralo Udruženje Billa i Melinde Gates. Njegovi autori su dr. Christopher Murray, direktor Instituta za merenje i procenu zdravlja (IHME), koji također finansira milijarder Bill Gates.

Inače, IHME je “u velikoj meri odgovoran za notorno preterane izračune smrtnosti koji su precenili smrtnost od COVID-a za 20 puta na početku pandemije COVID-a”, prema Kennedyju.

Studija dolazi u trenutku kada neke vlasti u nekim područjima razmišljaju o tome da ljudima ograniče pristup putovanjima, prostorima, pa čak i radnim mestima na temelju njihovog statusa vakcinisanja. Ako vakcine čak i ne deluju, kako ih onda itko može zahtevati kao uvet života (nije da je bilo koji oblik prisilne medicine legitiman, koliko god navodno bio “učinkovit”)?

“Iako ovo uokviruje kao potvrdu da prirodni imunitet daje zaštitu, ono što također radi je pružanje prešutne saglasnosti da su politike koje je nametnula vlada koje ograničavaju putovanja prihvatljive”, komentarisala je dr. Meryl Nash, internista i epidemiolog, o nalazima.

Foto: TBT, WSJ

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.