Lepa Brena zamenila Bobu starijim čovekom

Osamdesetih godina jugoslovenskom muzičkom scenom vladali su između ostalih i Oliver Dragojević i Lepa Brena. Dva različita sentimenta, dva različita zvuka, ali oboje su uspeli da budu glavne zvezde tadašnje države. Iako su izvodili različite žanrove, muzika ih je spojila i nikad nisu skrivali da su u dobrim odnosima.

U prilog tome da su bili bliski i poštovali se van uobičajenih kolegijalnih odnosa punih pristojnosti svedoči i fotografija za koju se smatra da je nastala baš osamdesetih godina, kada su ovim pevačima karijere bile u zenitu. Brena pozira sa Oliverom naslonjena na njegovo rame, a fotografija, smatra se, nastala je u Hrvatskoj.

Podsetimo, Oliver Dragojević napustio nas je 2018. godine, a od njega se tad, između ostalih, oprostila i Lepa Brena koja je otkrila kako je prošao njihov poslednji susret.

– Postoji veoma mali broj ljudi koje sam ja na neki način volela, cenila i poštovala, a koji su otišli. Jednostavno nekad ne postoje uopšte reči s kojima možete opisati nekakvu emociju i poštovanje koje osećate prema tim ljudima. Jedan od njih je sigurno i Oliver Dragojević. Nadam se da je na nekom lepom, boljem i mirnijem mestu i da zna da je puno toga ostavio za sobom – rekla je Brena svojevremeno, i dodala da ga je poslednji put videla zadnji put videla u Skandinaviji:

– Točio je gorivo i došla je jedna devojka da mu obriše stakla, a ja sam tu uzela četku za brisanje stakla i našalila sam se da ću mu ih ja obrisati i tu smo se prepoznali, pozdravili srdačno, a on je otišao svojim putem i ja sam nastavila sa svojim bendom dalje – rekla je Lepa Brena svojevremeno za Prvu televiziju prenos Hello!.

Naravno, Boba Živojinović bio je i ostao Brenina najveća podrška i u najvećim danima slave bio je uz nju.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.