Lepa Lukić ljubi oženjenog kolegu u usta, fotografi sve snimili

Lepa Lukić važila je za jednu od najfatalnijih žena svog vremena. Volela je nekoliko puta, a bila voljena mnnogo više. Iza sebe ima tri braka, a najradije se seća poslednjeg muža.

Prvog muža Tomu upoznala je kao vrlo mlada. Sedam godina je provela kraj njega, nažalost došlo je do razvoda. Često je u šali umela da kaže da je od njega zadržala samo prezime i lošu naviku, strast prema kockanju.

Estradni menadžer, Vladimir Perović, bio je drugi Lepin suprug, a ovaj brak je trajao koliko i prethodni. Perović je tvrdio da je pevačici ostavio svu imovinu, a da su njemu ostala dva automobila i 200 odela, dok je ona svojevremeno pojasnila da su se razveli jer ju je prevario, te da ga je uhvatila na delu sa daleko mlađom.

U trećem braku sa Milanom Milanovićem kraljica narodne muzike bila je do 2019. godine. Upoznala ga je u Kanadi 1999. godine i godinu dana kasnije se za njega udala. Lepa Lukić ljubav koju je gajila prema Milanu opisivala je najnežnijim rečima, nažalost, njegova prerana smrt prekinula je bajku za koju je veovala da će trajati.

O svim svojim emotivnim partnerima pevačica je svojevremeno ovako govorila:

– U kući nisam dala da osete da sam Lepa Lukić. To sam bila za publiku, a za partnera sam bila skromna. Nisu se usuđivali niti tražili da im ugađam. Voleli su me. Ako se nešto poremeti, ja kidam i idem dalje. Nikoga nisam ugrozila, uzimala muževe koji su oženjeni, pa da ih razvodim. Nije me zanimao čovek koji ima ženu jer neću da delim nikoga.

ATA images

Fotografija nedavno osvanula na društvenim mrežama demantuje ove reči pevačice. Naime, pojavila se stara fotografija na kojoj se vidi poljubac Lepe Lukić i oženjenog kolege, prenosi Story.

Naime, na njoj ona razmenjuje poljupce sa Cunetom Gojkovićem za kojeg se veruje da je tada bio oženjen. To da li su kolege zaista jedno prema drugome gajili posebne emocije ili je reč samo o šali, ostaće zauvek tajna.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.