MAJICE S LIKOM DEČAKA UBICE PRODAJU KAO SUVENIRE!

Na jednoj poznatoj internet platformi za prodaju suvenira, oglašene su majice sa likom dečaka (13), osumnjičenog da je 3. maja počinio masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u Beogradu! Ove skandalozne majice, uznemirile su i zgrozile građane koji posećuju ovaj sajt.

– Poznata platforma za suvenire izbacila je majice sa likom dečaka ubice, koje nose nasmejani modeli i koštaju dvadesetak evra. Kad me kap nije strefila! Mislila sam da se neko neumesno šali – rekla nam je jedna korisinica ovog popularnog sajta.

Naša sagovornica kaže i da je ovaj potez bolestan i bizaran i da pod hitno tome treba stati na put.

– Molim vas, da li neko može nešto da učini? Prodaja ovih majica mora da se zabrani! Sve je to zahvaljujući stranim Jutjuberima, iz Malezije, Indonezije… Oni kače lažne snimke dečaka i tugaljive priče o njemu, a ne znaju ništa o slučaju, samo ono što su prikupili sa interneta i tako kreiraju lažnu sliku. Da nije njih, niko ove majice ne bi pravio ni prodavao. Ljudi, stranci, možda i kupe ne znajući uopšte ko je osoba na majici i kakvo je strašno zlodelo počinio – kaže nam čitateljka i dodaje da se njih nekoliko obratilo sajtu u znak protesta i da su dobili formalan odgovar, ali nije jasno da li će povući majice iz prodaje.

Sajt je inače registrovan u Maroku, a ne u Srbiji.

I zaista, na popularnom sajtu za prodaju, kada se u pretrazi ukuca ime dečaka sa Vračara pojave se majice sa njegovim likom. Majice su ženske i muške, dugih i kratkih rukama, ima ih u svim bojama i veličinama. Na sredini majice je velika slika dečaka ubice sa crnim florom preko očiju, a na sajtu se navodi da kupac može da bira da li želi da mu slika bude napred ili na leđima.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.