Majka Milana i Kristine zavapila:“ NE MOGU DA PODNESEM DA ŽIVIM U SELU SA UBICAMA!“

Zorica P. majka Kristine P. i Milana P., mladog policajca iz Dubone kod Mladenovca, koji su brutalno ubijeni u rafalnoj paljbi pomahnitalog U. B. koji je počinio maskar 4. maja u Duboni i Malom Orašju gde je pobio devetoro mladih i njih 13 ranio, oglasila se na društvenim mrežama povodom dva meseca od zločian.

– Dva meseca je prošlo otkako je monstrum ubio moja dva anđela i još uvek ništa nije rešeno povodom toga. Policija čuva njegove bližnje i žive normalnim životom – napisala je neutešna majka, koja je potom dodala da ih je posetila majka osumnjičenog, čija porodica inače živi u istom selu Duboni.

– Majka posle popodnevne dremke izlazi iz kuće pospana, jer smo je mi prekinuli i dolazi kod mene da pravda ubicu. Deda koji nije ni saslušan priča da je ubica sve njih tukao, snaja ga ućutkuje da to ne govori pred nama – napisala je.

Foto: Društvene mreže, Printscreen, Petar Aleksić

Neutešna majka onda je navela i da majka osumnjičenog U. B. navodno izaziva porodice ožalošćenih.

– Traži da je mi ubijemo i podmeće se mom suprugu da je udari da bi on otišao u zatvor. Policija će imati 24 sata da reši šta će sa njima jer mi nemamo mira ni jedan sekund. Ukoliko ne odreguje država na naš apel moraćemo da organizujemo ljude iz Dubone i Malog Orašja i da rešimo na drugačiji način. Jer ne mogu da podnesem da živim u istom selu sa ubicama – zaključila je majka mladog policajca i jedva punoletne devojke.

Podsetimo, kobnog dana U. B. (21) je iz kuće u Šepšinu uzeo „kalašnjikov“ i prvo se kolima odvezao do Malog Orašja, gde se zaustavio kod spomenika i tu ubio pet mladića koji su bili okupljeni oko logorske vrate slaveći đurđevdanski uranak. Nakon toga, otišao je od centra Dubone i upucao brata i sestru i njihovog druga, dok je ostale okupljene povredio.

RODITELJI KRISTINE I MILANA P.FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.