Majka pomahnitalog ubice iz Dubone u teškom psihičkom stanju

Medicinski radnik po zanimanju Biljana Blažić sve je lošije. Prvobitni šok zbog sinovljevog masakra u kojem je život oduzeo sedmorici mladića i jednoj devojci , i ranio 14 lica, od kojih se lekari bore za život najmanje dvoje mladih, kod Biljane je izazvao tešku psihičku krizu.

Beogradski portal saznaje iz najbližeg okruženja porodice Uroša Blažića da je njegova majka Biljana u izuzetno teškom stanju.

– Ona se bukvalno trese u toj meri da teško obavlja osnovne stvari. Nakljukana je sedativima da bi lakše podnosila muku koju joj je natovario sin i celu porodicu doveo u egzistencijalni problem. Biljana je svesna da njoj i najbližim članovima njene porodice nema života nigde u Srbiji, jer svi znaju da je rodila monstruma koji je dva sela zavio u crno rafalima iz puške. Izađe povremeno ispred kuće i kratko prokomunicira sa policijom koja je stalno kod njih na kapiji i ne dozvoljava da ih poseti ni najbliži rod. Povremeno crna majka plače i rida nad svojom sudbinom i moli se da umre da joj na taj način bog prekrati muke i beznađe u kojem se guši – kazao je izvor Republike.

Od hapšenja njenog muža Radiše Blažića kojeg je policija uhapsila na njene oči, Biljana je u kući sama sa svekrom o kojem mora da brine, jer su njen stariji sin i snaja odmah po tragediji otišli iz kuće u Donjoj Duboni.

– Čuje se telefonom sa ponekim iz porodice. Sin i snaja je zovu, kao i njeni iz Vinjišta na koje je Uroš bacio ljagu došavši kod njih na imanje, da bi se krio kada je izvršio masakr. Žena ne jede i ne pije – otkriva izvor.

U kratkom telefonskom razgovoru koji nije mogla da nastavi Biljana Blažić je za beogradski portal pre neki dan priznala svoj očaj:

– Katastrofa sam, ne živi mi se- rekla je ona.

Podsetimo, Uroš Blažić je iz nepoznatog razloga 4. maja uveče puškom ubio 7 mladića i jednu devojku, i četrnaestoro, takođe, mahom mladih osoba ranio, a većinu od njih nikada ranije nije ni video. Lisice na ruke Blažiću su stavljene u Vinjištu gde se skrivao kod ujčevine.

Alo.rs

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.