Majka ubijena pred dvoje maloletne dece

Aleksandrija Kres Boris (26) je ubijena pred svojom decom na Dan zaljubljenih nakon što je eskalirala svađa na parkingu.

Ona je kupovala sa decom u supermarketu u Irmu, u Južnoj Karolini, kada je počela da se svađa sa osumnjičenom Kristinom Harison.

Prema rečima njenog ožalošćenog supruga, žrtva je spakovala namirnice u svoj automobil oko 16 časova kada je izbio spor.

Završilo se tako što je Aleksandriji pucano u leđa. Nedugo potom je proglašena mrtvom.

Njen muž je rekao za VIS-TV: „Prema onome što sam saznao, ili su okončali svađu ili je Aleks odlazila. To ukazuje da je upucana okrenuta leđima.“

U saopštenju policije stoji: „Iz podataka prikupljenih na licu mesta, proizilazi da se osumnjičeni i oštećeni nisu poznavali, ali da su bili umešani u verbalnu svađu neposredno pre pucnjave“.

Tajlerovo i Aleksandrijino dvogodišnje dete i beba bili su u automobilu u trenutku kobne pucnjave.

Kristina Harison (23) navodno je pobegla u belom kamionetu, ali se kasnije predala. Dok su istražitelji još bili na licu mesta, pozvala je hitnu pomoć i rekla da je u policijskoj stanici i da će se predati.

Harison je kasnije optužena za ubistvo, kao i za druga krivična dela vezana za oružje.

„Nažalost, ovo je situacija u kojoj su se temperamenti rasplamsali, a neko je dozvolio da bes prevlada. Jedna nepromišljena odluka uticala je na živote dve porodice i bezbroj drugih koji su bili svedoci ovog tragičnog događaja“, rekao je načelnik Bobi Dejl u saopštenju.

Aleksandrija je umrla samo šest dana nakon što je i njen brat preminuo od rane izazvane vatrenim oružjem, rekao je Tajler.

Foto: Go Fund Me

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.