Majstor pokazao ženi polni organ i tražio da mu priđe

B.E. saslušan je u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Polno uznemiravanje.

Prema navodima krivične prijave PS Palilula, osumnjičeni je krivično djelo koje mu je stavljeno na teret učinio dana 12. jula ove godine u stanu oštećene L.Đ. gde je bio angažovan radi vršenja građevinskih radova.

Nvodno je otišao u toalet, a zatim pozvao oštećenu u pomoć, koja je potom došla do toaleta i zatekla otvorena vrata i okrivljenog koji je skinuo pantalone i jednom rukom držao svoj polni organ masturbirajući, dok je drugom rukom pokazivao oštećenoj da mu priđe, nakon čega je događaj prijavljen PS Stari grad.

Po nalogu ovog tužilaštva osumnjičenom B.E. je u subotu određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova. Isti je prilikom saslušanja u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog djela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoji opasnost od bekstva.

U daljem toku postupka biće ispitani svjedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke, piše Telegraf.rs.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.