MAKLJAŽA NASRED ULICE (VIDEO)

Tuča se dogodila u Zagrebu, a na snimku se vide dvojica muškaraca koji se rvu, dok jedan stoji sa strane i pokušava da ih razdvoji.

Nasred jedne prometne raskrsnice u Zagrebu došlo je do tuče dvojice muškaraca, a snimak se pojavio na društvenim mrežama. Uzrok tuče nije poznat, a na snimku se vide dvojica muškaraca koji se rvu, dok jedan stoji sa strane i pokušava da ih razdvoji.

U slučaju da se vlasnik ovog automobila pita šta se dogodilo, evo ga odgovor. „Koliko znam, to nije bila policija“, ispričala je jedna devojka za „24 sata“ o tuči dvojice muškaraca u nedelju popodne. Kaže da je to bilo u Preradovićevoj ulici u Zagrebu.

„Prvo su urlali i gurali se ispred kafića, pa su otišli ​​na ulicu gde su se mlatili“, dodaje ona. Na snimku se vidi kako jedan muškarac gura drugog na parkirani automobil. „To je sve trajalo dvadesetak minuta. Neki su pokušali da ih razdvoje. A onda su samo prestali. Sami su se smirili i zajedno vratili u kafić“, ispričala je žena. Zagrebačka policija je istakla da nije dobila dojavu o ovoj tuči.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.