Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone „Zadruge“ zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima, a njena majka Marija Kulić takođe više nije deo rijalitija.

Međutim, kako se saznaje, Kulićki je u Nišu pozlilo kada je saznala da se njena ćerka ponovo predala kocki.

Nakon izlaska iz „Zadruge“; Miljana se vratila svom starom poroku, iako je Marija mislila da će se odvajanjem od Lazara Čolića Zole, njena ćerka vratiti na pravi put.

Ipak, Kulićeva svakodnevno kocka u jednom slot-klubu u Nišu, a u zalagaonici pored istog pozajmljuje novac i zalaže sve vrednosti koje ima.

U to, kako piše Skandal, spada i dosta nakita koje je dobio njen sin Željko, ali i onaj koji ima ona i porodica Kulić, a u pitanju su zlato, satovi i druge vrednosti koje Miljana iznosi iz kuće i nosi u zalagaonicu kako bi uzimala novac za kockanje. Kako se piše, u pitanju su velike pare.

Kada je videla kuda sve to vodi, Mariji je navodno pozlilo, te je pored svih zdravstvenih problema s kojima se bori dobila još jednu muku.

Kako otkriva izvor, ona je mislila da će Miljana sa Nenadom Macanovićem Bebicom uspeti da se odvoji od najvećeg poroka, međutim, i on je nemoćan, jer Kulićeva odmah napravi haos ako on odbije da je vozi u kazino.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.