Marija Mikić i njen verenik iskeširali skoro pola miliona evra za novu kuću!

Oni su svoje parče raja našli daleko od gradske vreve, a jedna stvar im je bila veoma bitna pri odabiru životnog prostora.

Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić spremaju se da uplove u novu životnu avanturu. Oni su kupili kuću u koju će se uskoro preseliti.

O selidbi su Marija i Jovan razmišljali od trenutka kada je njihova naslednica Đurđa došla na svet, a korak bliže tome bili su kada su saznali da će im se porodica proširiti, s obzirom na to da će kroz nekoliko meseci biti bogatiji za još jednog dečaka. 

Kako navodi naš izvor, nisu žalili novca da sebi obezbede komfor u kom će dugo uživati, a za svoje parče raja izdvojili su nešto manje od pola miliona evra. Oboje su želeli da svoj dom sviju dalje od gradske vreve, te su kuću pazarili nedaleko od Bežanijske kose, kako bi imali mir i tišinu gde će moći da odgajaju svoju decu, a opet bili dovoljno blizu svega što im je potrebno za život. 

Ovaj poznati par je bio spreman da stan zameni kućom već neko vreme, ali nisu brzali, te su dugo i pažljivo tražili prostor koji će u potpunosti odgovarati potrebama njihove porodice. Kuća za koju su se na kraju odlučili je veličine od skoro 200 kvadrata i nove gradnje, iz jednog nivoa, u američkom stilu, što su oboje želeli.

Foto: Boris Zec,

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.