Mijailović: „Izmirili smo sve obaveze“

Košarkaški klub Partizan je nakon najnovije odluke KLS uskraćen za licencu za takmičenje naredne sezone zbog navodno neizmirenih obaveza prema KSS i RKS, kao i neučestvovanja u Superligi prošle takmičarske godine.

Kako je već ranije danas potvrđeno Telegrafu u klubu, bile su preduzete prve mere kako bi crno-beli povratili licencu za takmičenje u domaćem prvenstvu. Prva je izmirivanje duga, a potom i podnošenje žalbe Upravnom odboru KSS.

Sada se oglasio i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović koji ističe da je klub želeo da bude deo KLS i prošle sezone, a da je za sledeću već izmirio obaveze blagovremeno i da mu nije jasno odakle se pojavila ova informacija.

U razgovoru za portal Republika, potvrdio je da će žalba biti upućena nadležnima.

 Rok za izmirivanje obaveza KK Partizan prema KLS je prema dokumentu koji su nam poslali bio 11.07. i mi smo taj dug blagovremeno izmirili. Odakle ova odluka sada u javnosti, ne bih da nagađam, kao što ne bih da licitiram da li neko ima lošu nameru prema Partizanu. Mi smo i prošle sezone hteli da igramo KLS, ali je ona odbila da nam da dodatni rok za registraciju u trenutku dok smo bili na putu i igrali četvrtfinale Evrolige, gde smo predstavljali našu zemlju u najlepšem svetlu. Svakako, već su preduzeti koraci i žalba će biti upućena nadležnoj komisiji – rekao je Mijailović za portal Republika.

Foto: Milena Andjela Misic-Atanackovic

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.