Mina Lazarević uspela da pobedi kancer, jača je i od opake bolesti

Iako su joj oduvek cvetale ruže na poslovnom planu, privatni život glumice Mine Lazarević obeležile su turbulencije i stresovi, a najgore je bilo kada je dovedeno u pitanje zdravlje Mine Lazarević.

Pre nekoliko godina ugroženo je zdravlje Mine Lazarević, tačnije, dijagnostikovan joj je kancer, nakon čega joj je izvađena štitna žlezda, a svojevremeno je javno otkrila detalje borbe.

– Svako ima slabu tačku, ne postoji neko ko je nema. Ja sam ekstrovertna osoba, ne gutam, ne čuvam stres u sebi, imam potrebu sve to da izbacim. Čini mi se da sam posle svega toga osećala potrebu da treba sa svojim okruženjem da podelim slušajte svoje telo, nemojte da ignorišete neke signale koje vam daje, jer te svakodnevnica melje. Malo je vremena da ga posvetiš sebi i provedeš vreme sa sobom – rekla je glumica u jednoj emisiji na K1 TV.

– Na kraju dođe vreme da moraš nešto da preduzmeš. U prvom momentu nisam znala da se tu nešto dešava i da moram na operaciju, čak sam planirala da nastavim da igram predstave. U pitanju je bila štitna žlezda. Međutim kad je stigao nalaz, morala sam na još jednu operaciju, jer je bio maligan. Nakon saznanja sam otišla u kola da se isplačem jer obično tako ide. U tim trenucima krenu neke misli neizdrživo da ti naviru i ne možeš sebe da smiriš. Kreneš da razmišljaš o deci i o svim stavkama koje treba da središ – izjavila je lepa glumica.

ATA images

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.