MLADIĆ (18) BEZ VOZAČKE DOZVOLE IZAZVAO SUDAR!

Na auto-putu u smeru ka Šidu kod „Geneksa“ noćas oko 2:15 časova dogodio se saobraćajni udes u kojem je jedno vozilo završilo na krovu. Na toj deonici je bila kratka obustava saobraćaja. Vozač „opela“ (18) koji nema vozačku dozvolu, izazvao je noćas saobraćajnu nezgodu kod Geneksa, kada je automobilom u kom su bile još dve osobe, sleteo sa autoputa i završio na krovu. U ovom sudaru tri osobe su povređene, navodi u objavio Serbialive.

„Automobil marke „opel“ kretao se autoputem iz smera Niša ka Šidu. U jednom ternutku, verovatno usled neprilagođene brzine, automobil je sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. Nakon udarca automobil se prevrnuo na krov“, objasnio je izvor upoznat sa slučajem. Kako je naveo, tri povređene osobe, među kojima je i vozač automobila, izvlačili su vatrogasci.

„Sve tri osobe imale su mnogo sreće da prođu sa lakšim telesnim povredama. U automobilu su bila još dvojica mladića starosti oko 25 godina„, rekao je izvor. Prema nepotvrđenim informacijama vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu nema vozačku dozvolu, a istragom će biti utvrđeno da li je vozio pod dejstvom alkohola ili narkotika.

KURIR/DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.