Moj život je tužna priča, očekivao sam da će me ostaviti zbog mlađeg: Milomir Marić progovorio o razvodu

Čuveni novinar Milomir Marić i prelepa književnica Vesna Radusinović u skladnom su braku već dvedeset i pet godina. A, Marić ne krije divljenje prema supruzi kad god ga pitaju za nju.

– Bolje bi bilo da je Vesna malo gluplja. Ja sam ceo život pokušao da zainteresujem lepšu, a gluplju. Međutim, nisam bio te sreće. Obično sam naletao na lepu i pametnu, to je pakao od života – rekao je Marić, a onda na pitanje da li mu supruga pravi „pakao od života“, odgovorio:

– Moj život je tužna priča – kroz osmeh je rekao Milomir.

– Poznata je ta priča kako smo se Vesna i ja upoznali. Čak ni ona nije znala šta se sve tu dešavalo. Živeli smo dve godine i u jednom času ona je na fotelji razgovarala sa majkom. I ja je pitam: „Vesna, jesi ti ona devojčica koju sam sreo na mostu na Morači davnih godina? Kad sam te ispratio pored pijace, a ti mi rekla da ti otac ima lovačku pušku i da će me ubiti“. I ona mi je tada potvrdila da jeste ta devojčica. Sećanja su mi se u trenutku vratila, nisam mogao da povežem lik i delo. Svi ljudi misle da je ovo izmišljotina, ali ovo je jedna velika istina – rekao je Marić.

Razvod Milomira Marića i Vesne Radusinović bio je česta tema medija, ali popularni par nikada nije bio ni blizu njega.

– Vesna je potpuno različita od mene. I izuzetno je lepa žena. Svaki dan smo radili zajedno i naša životna avantura je bila uspešna. 25 godina živim sa njom, ali je život pun iznenađenja. Lepa je i izazovna žena, ima sve kvalitete. Ko zna, možda me ostavi zbog mlađeg (smeh) – govorio je Milomir i za kraj otkriva šta Vesna misli o njemu.

– Vesna misli da sam ja smor, jer me srpski narod potroši. Ustajem u dva sata, odlazim na televiziju, nekad pričam preko sedam sati. Ja sam pod video nadzorom deset sati dnevno. Kada dođem kući ostanem bez tona, a Vesna pokuša da me upali. Ali, ja ipak ne radim. Tek posle dva sata se popravi ton, pa mogu nešto da progovorim – zaključuje Milomir Marić.

Rajko Ristić

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.