Moka ovo neće izdržati: Zvezdan životno ugrožen, u ranama je i guši se, sad je sve u božjim rukama

Zvezdan Slavnić se već neko vreme oseća loše, a da izgleda veoma iscrpljeno poručuju mu i pratioci na društvenim mrežama. Svakodnevo ima gušenja, ali odbija da ode na pregled, zbog čega je njegov otac Zoran Moka Slavinić u panici.

– Zvezdan je imao operaciju srčane aorte dok je bio na odsluženju zatvorske kazne u Kruševcu, a posle je dobio i emboliju pluća. On svakodnevno mora da koristi terapiju kako bi ostao u životu, ne sme da se izlaže stresu, a i ovo promenljivo vreme mu ne ide na ruku. Moka ga već danima moli da ode na preglede, ali Zvezdan ne želi u bolnicu. On je imao sreću što ga je taj problem strefio baš u zatvoru, to mu je i spasilo život. Uradili su mu jako komplikovanu operaciju, ali opasnost nije prošla.

– On je ozbiljno bolestan, terapiju mora redovno da uzima, stalno da ide na kontrole, a on to ne radi. Plus, čim mu padne imunitet, odmah mu se aktivira psorijaza, otvaraju mu se rane po telu, koje na ovoj vrućini mogu lako da se infi ciraju, a nekad mu alergije prave i ozbiljan problem, pa ne može da diše. Realnost ga je udarila u glavu po izlasku iz rijalitija jer je ostao bez novca, bez devojke, nema posao i sve to dodatno pogoršava njegovo zdravlje koje je odavno baš narušeno. Ocu govori da ne želi kod doktora jer ako je nešto suđeno, desiće se. I u Zadruzi je odbijao da ode na pregled, govorio je da ga, ako umre, sahrane pored njegove najveće ljubavi Ksenije Pajčin jer ga je jedino ona iskreno volela.

Zdravstveno stanje Zvezdana Slavnića veoma je zabrinulo njegovog oca Moku.

– Moka se moli bogu da se Zvezdan opameti i ostane u životu. Zvezdan je navikao da o njemu neko brine, ranije je to radila Ana, a sada otac koji mu kupuje neophodne lekove i svakodnevno govori Zvezdanu da ako planira da živi, mora zdravije da se hrani, da uvede neku fi zičku aktivnost i više spava. On ga naravno ne sluša, psihički je pukao, sve mu se izjalovilo, a što se više nervira srčane smetnje su sve jače – kaže za Svet izvor blizak porodici Slavnić.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.