Moka Slavnić ulazi u Zadrugu, od cifre koju će zaraditi će vas zaboleti glava

Ne prestaje da se komentariše odnos na relaciji Zvezdan Slavnić – Anđela Đuričić – Ana Ćurčić kako u Beloj kući tako ni van nje. Sin legendarnog košarkaša je ponovo u ljubavi sa mladom Crnogorkom što podržava i njegov otac dok o bivšoj snajki nema ama baš nijednu lepu reč.

Kako je stalno prisutan u medijima od Zvezdanovog ulaska na imanje u Šimanovcima, bilo je očigledno da će i Zoran Moka Slavnić dobiti ponudu za učešče u rijalitiju. To se i dogodilo. Bivši košarkaš navodno je dobio ponudu da uđe u rijaliti, i to za honorar od 80.000 evra.

Kako stvari stoje, Moka Slavnić ulazi u Zadrugu uskoro, a donedavno je i sam pričao da bi voleo da postane ravnopravni učesnik rijalitija, a sada se premišlja da li da prihvati poziv i uđe u Belu kuću. Kako se navodi, ima više razloga zbog kojih za sada nije spreman da se useli na imanje. Prvi je navodno to što mu se nije dopala prvobitna cifra koja mu je ponuđena, a reč je o honoraru od 50.000 evra za četiri meseca. Slavnić je odmah kazao da nema šanse da to prihvati jer zna pouzdano da je njegova bivša snajka Ana Ćurčić dobila mnogo više novca.

Nakon nekoliko dana opet su ga zvali iz produkcije i dali novu ponudu za 20.000 evra veću, ali i to mu je bilo malo, pa je sam rekao da bez 80.000 neće ući. Producenti su se na kraju složili s tim, ali Moka ih je navodno sutradan pozvao i rekao da mu njegovo zdravstveno stanje trenutno ne dozvoljava da uđe u šou, pa je dogovor postignut da tek krajem februara ili početkom marta postane učesnik „Zadruge“, kad bi trebalo da završi s terapijom koju prima.

– Ne, ne. Baš me briga šta hoćete da pitate – poručio je slavni košarkaš za Kurir.

Foto: Printscreen/YouTube

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.