„MONSTRUM JE UBIO, PA PROVERAVAO NJEN TELEFON?!“

Rođaka ubijene poznate Tiktokerke Noe Milivojev (18) iz Kovilja kaže za Kurir da je su svi znali da se nešto loše dešava kada se nije javljala roditeljima na telefon.

Noa Milivojev, podsetimo, nestala je 17. juna, a delovi njenog beživotnog detala nađeni su 6. jula u stanu u kom je boravio njen osumnjičeni dečko O. D. (33), inače IT stručnjak koji u vlasništvu ima tri firme.

– Noa se uvek javljala gde se nalazi i s kim, a od tog 17. juna kao da joj se gubi svaki trag. Znali smo da je otišla kod tog psihopate ali nismo znali da li je kod njega. Malo je čudno što niko nije upao u taj stan da vidi da li je tamo. Možda bi zločin mogao biti sprečen ili bar otkriven ranije, razmišljam nešto, valjda bi tada ostalo više od nje – kaže ona i dodaje:

– Videli smo da je na mreži bila dostupna i posle 17. juna. Sumnjamo da je monstrum nakon što je ubio uzeo, uzeo njen telefon i proveravao šta je sve radila i s kim se dopisivala jer je bio bolesno ljubomoran.

Ona navodi da porodica sumnja da je Noa Milivojev ubijena tog 17. juna.

– Mislimo da je ubijena tog dana jer je žurila da se vidi s njim. Opet je nako manipulatorski zvao i nije nam jasno koji je razlog da je tako svirepo ubije – kaže rođaka za Kurir.

Podsetimo, sumnja se da je osumnjičeni nakon svađe nožem raskomadao telo Noe Milivojev na četri dela i stavio ih u PVC kese i PVC kutije koje je potom napunio kiselinom i držao u kupatilu stana. Osumnjičeni je priznao zločin u policiji, ali se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem, gde je potom Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana. On se tereti za teško ubistvo i preti mu doživotna robija.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.