MONSTRUM SAHRANJEN U NAJVEĆOJ TAJNOSTI Nermin Sulejmanović pokopan na ovom mestu

Prema nezvaničnim informacijama monstruozni ubica Nermin Sulejmanović koji je 11. avgusta ubio suprugu Nizamu Hećimović i zločin prenosio na svom Instagramu, a posle toga ubio još dve osobe i tri ranio, pre nego što je izvršio samoubistvo, sahranjen je u tajnosti u blizini Gračanice.

Kako prenose Glas Srpske ubica je sahranjen u četvrtak u jutarnjim satima u najvećoj tajnosti u blizini Gračanice, mesta koje je tridesetak kilometara udaljeno od Gradačca.

Podsetimo Nermin Sulejmanović je kobnog dana oteo nevenčanu suprugu Nizamu koja se sa njihovom devetomesečnom ćerkicom krila kod svoje tetke u Gradačcu.

Nizama je nakon što je Nermin pretukao otišla u policiju i prijavila nasilje i objasnila da je on nasnruo na nju jer mu je kako je u izjavi napisala „spremila bezukusan ručak“.

Nakon što je prijavila nasilje nesrećna žena se sklonila kod tetke, ali monstrum je obavešten gde se ona krije i tog 11. avgusta je prvo oteo Nizamu i njihovu ćerkicu i ranio njenog brata od tetke koji je pokušao da je zaštiti. Posle otmice Nermin je nesrećnu ženu brutalno pretukao da bi joj onda pucao u glavu i sve to uživo prenosio na Instagramu. Kada je ubio suprugu seo je u automobil i odvezao se do centra Gradačca gde je ubio oca i sina, turske državljane i ranio još dve osobe. Nakon višesatnog orgijanja monstruma je policija opkolila i on je presudio sebi.

Zbog stravičnog zločina proglašena je trodnevna žalost i žrtve su sahranjene, ali telo ubice niko nije hteo da preuzme i sahrani pa je on na kraju u tajnosti ukopan.

Zločin je zgrozio javnost i izazvao međusobno optuživanje za loš rad između policije, tužilaštva i suda, jer niko nije učinio ništa da se ubistvo spreči.

Trenutno se veštači Nerminov telefon koji će dati odgovore na mnoga pitanja i otkriti s kojim sudijama i policajcima je razgovarao, ko je bio „krtica“ u policiji i rekao mu gde se Nizama krije.

Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.