NARUČILA JE PICU A ONDA DOŽIVELA SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Kamere su sve snimile, ovo je neverovatno (VIDEO)

Dvadesetšestogodišnja pedijatrijska sestra iz Rošestera u Njujorku Deana Voren se spremala za Super Boul zabavu te je iz lokalne prodavnice naručila picu. Međutim, nije ni sanjala da će to napraviti pravu pometnju i da će čekati na nju, jer je ona otišla na pogrešnu adresu. Ni manje ni više hrana je stigla na adresu njenog bivšeg doma, koji je delila sa tadašnjim dečkom a odakle se iselila još u maju. Budući da je prodavnica u svojoj evidenciji mušterija zadržala tu staru adresu, dostavljač se uputio tamo.

Devojka je podelila snimak kako se osramotila dobivši poziv od dostavljača koji je pokušao da isporuči picu na adresu njenog bivšeg momka, i ne samo to- poslužio je i čaj.

Video snimljen sigurnosnom kamerom u Deaninoj kući pogledalo je 13 miliona tiktokera a u ovom snimku 43-godišnji Dejv Majers ispričao je devojci da je njen bivši momak odbio picu, dok je u međuvremenu došla njegova nova devojka na vrata, raspitivajući se za ime vezano za narudžbinu. Kada je dostavljač otkro ime njegove bivše, sadašnja devojka je šokantno rekla: „To je njegova bivša! O Bože, jel to zbog toga što te danas videla?“

Na snimku se čuju Deana i njene prijateljice kako se smeju naglas Dejvovoj priči, a medicinska sestra je za Insajder rekla kako su tračevi bili zasita sočni, ali je u celoj priči Dejvova reakcija bila urnebesna.

– Njegov smeh je zaista zarazan- rekla je Voren.

Iako je sve bila slučajnost i Deana tog dana nije videla svog bivšeg momka, ova situacija je svima bila pre svega zabavna. Dostavljač je rekao kako je po prirodi brbljiv i da ne voli da bude oficijalan u svojim dostavljanjima te da voli da proćaska sa klijentima.

Ipak, on je postao viralan i na društvenim mrežama su ga ljudi vlo brzo zgotivili.

– Volim njegovu energiju! Nije dostavio samo picu već i čaj!

Video pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.