Nastavlja se snimanje Hari Potera?

Filmovi o Hari Poteru, bazirani na knjigama Dž. K. Rouling postali su globalni fenomen koji je obeležio odrastanje mnogih generacija, a čak i nove ne ostaju imune na ovu priču.

Popularnost najpoznatijeg čarobnjaka na svetu ne jenjava, a u poslednje vreme svetski mediji prenose informacije da postoji mogućnost da se snimi i deveti film, kao adaptacija predstave „Hari Poter i ukleto dete“, sa originalnom glumačkom postavom koju su činili Danijel Redklif, Ema Votson i Rupert Grint.

Foto: Profimedia

U centru priče bi bio Harijev odnos sa njegovim sinom Albusom Severusom, koji se nalazi u Hogvortsu.Glasine je dodatno „podgrejala“ izjava izvršnog direktora studija „Warner Bros. Discovery“, Dejvida Zaslava, koji je rekao da će „deveti nastavak filma biti snimljen u njihovoj produkciji“.

Nažalost, iz studija su za magazin „Mirror“ demantovali ovu vest, rekavši da je sve laž.Lažnu nadu dao je i Rupert Grint koji je u intervjuima izjavljivao da bi voleo da se vrati ulozi Rona, međutim Danijel Redklif je za Njujork tajms jasno stavio do znanja da ga ne zanima povratak u Hogvorts, već da želi da se okrene novim projektima.

Foto: Profimedia

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.