NASTAVNICI JE TERAJU DA LETI NOSI JAKNU ZBOG PRIRODNO VELIKIH GRUDI: „Nema ničeg goreg nego kada te kroz celu školu osuđuju zbog toga“ (FOTO)

Monika Beri, umesto da uživa u oblinama koje joj je podarila majka priroda, mora neprestano da trpi užasavajuće komentare.

Pretpostavlja se da samo žene malih grudi imaju problem sa poprsjem, ali istina je da mnogo veće teškoće u životu mogu da prolaze žene bujnih grudi. Samo jedna od devojaka sa takvim iskustvom je i Tiktokerka Monika Beri. Ta plavuša imala je tu sreću, ili prokletstvo, da ima prirodno bujno poprsje. Međutim, ona se neprestano susreće sa neprijateljskim komentarima po društvenim mrežama, a pojedinci se ni na ulici ne libe da joj upute poneku ružnu reč.

– Nema ničeg goreg nego kada te kroz celu školu osuđuju zbog prirodno velikih grudi – stoji u opisu te mlade žene.

“Da li si bar mogla da preko obučeš jaknu?”, što su očigledne pridike koje je Berijeva slušala tokom odrastanja od nastavnika u školi. Muškarci bi joj dobacivali: “Izbaci bar jednu da je vidimo”, dok su joj prijateljice govorile da prikrije grudi kada nailazi njihov dečko.

– Najstrašnije je bilo to što su mi najveći broj negativnih reakcija i komenetara upućivale žene. Čak i starije gospođe bi mi se rugale uz reči: “Čekaj da dođeš u moje godine, pa ćeš videti”, dok bi me i mlađe žene bez reakcije podrugljivo gledale, sa jasno osuđujućom namerom u pogledu – rekla je ova devojka.

Foto: TikTok-monicaelise2

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.