„NE INTERESUJE ME TO G****“ Otac monstruma iz Gradačca ogorčen, niko ne želi da preuzme telo trostrukog ubice

Prošla su četiri dana od masakra koji je u Gradačcu počinio pomahnitali bodibilder Nermin Sulejmanović.

Ubio je vanbračnu suprugu Nizamu Hećimović, oca i sina turskih državljana Đengiza i Denisa Ondera, a ranio Đengizovu suprugu Harisu Onder, policajca Huseina Kotorića i Nedima Pamukovića.

On je snimio monstruozni čin ubistva svoje supruge i objavio na Instagramu.

Nakon toga, on se odvezao do farme u mestu Ledenica Donja, gde je, okružen policijskim snagama, izvršio samoubistvo.

Sada se postavlja pitanje gde će i kada Sulejmanović biti sahranjen. Kako „Avaz“ saznaje, niko ne želi da preuzme njegovo telo, pa ni otac.

Njegovi „poznanici“ su novinarima „Avaza“, koji se nalaze u Gradačcu, rekli da je otac Nermina Sulejmanovića rekao: „Ne interesuje me to g*vno“.

Zijada Vuković-Pamuković, Nizamina tetka, ispričala je za „Avaz“ da je Nermin Sulejmanović nekako uspeo da uđe u kuću, prisloni joj pištolj uz glavu, vičući: „Gde je ona?“

Podsetimo, otac i sin Đengiz i Denis Onder, koje je u petak u Gradačcu ubio Nermin Sulejmanović, biće sahranjeni danas na mezarju Šehitluci.

Dženaza će biti klanjana ispred Požaričke džamije u Gradačcu u 13 časova.

Inače, Nizama Hećimović, žrtva nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je juče na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Telo nastradale Nizame okupljeni su od porodične kuće na rukama preneli do lokalne džamije.

Na dženazi su se okupile hiljade ljudi kako bi poslednji put ispratile i odale počast devojci koju je ubio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović.

AP

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.