Ne možemo više ovako, previše je prepreka

Iako izgleda da Nole i Jelena nikad nisu imali problema, njihovo odnos bio je sazdan i od turbulencija. To se pre svega odnosi na prvi važan korak u njihovoj vezi kada su bili odlučili da otpočnu zajednički život u Monaku, gde su ih sačekale određene prepreke.

– Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji – pričala je Jelena o prvim danima u Monaku a potom otkrila da joj je posao oduzimao mnogo vremena što je bio dovoljan razlog da se u njihovoj ljubavi pojavi hladnoća zbog izuzetno malo vremena koje su provodili zajedno.

– Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje – seća se Jelena ovog perioda, a ideja koja im je spasila vezu je bila da Jelena postane direktor Fondacije Novak Đoković što je funkcija na kojoj se i danas nalazi, piše Story.

Od tada je sve išlo mnogo lakše u vezi koju su Novak i Jelena Đoković 2014. godine pretočili u brak i kasnije dobili sina Stefana i ćerku Taru.

Foto: Instagram

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.