NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi zadovoljni finansijama, Strelčevi uživaju s voljenom osobom

Prvog dana nedelje imamo teži aspekt između Marsa i Urana koji već popušta tako da možemo narednih dana da odahnemo. Sunce je u znaku Raka i mnogi će se posvetiti porodici, rešavanju bitnih stvari kao i planiranju putovanja. Merkur 27.juna prelazi u znak Raka tako da će dogovori biti usmereni ka lepim dešavanjima sa vama bliskim osobama.

Mnogi će biti puni emocija i veće saosećajnosti. Polovinom nedelje Sunce će napraviti lep trigon sa Saturnom i nekako ćemo biti jači stabilniji u odlukama i uz napore doći do nekog rešenja. Pomoć možete potražiti od starijih, mudrih osoba koje će vam biti od koristi. Ove nedelje će se i Neptun pridužiti Saturnu i krenuti i on u svoj retrogradni hod.

Vreme je i da mnoge stvari dobro analiziramo i krenemo da rešavamo zaostsle nejasnoće ili postojeće probleme.

Ovan

Posao:  Više ćete se baviti privatnim dešavanjima. Svi koji se bave privatnim poslom imaće uspeha. A i druge pripadnike ovog znaka i podznaka očekuje zadovoljstvo. Povećana potrošnja novca.

Ljubav: Mogućnost ulaska u neke strastvene avanture. Zauzeti, lepa porodična dešavanja i planiranje putovanja i lepih trenutaka.

Zdravlje: Mogućnost pada energije.

Bik

Posao: Jedna mirna nedelja. Mogućnost pozitivnog glasa i promene nabolje. Finansije dobre.

Ljubav: Lepa nedelja za emotivna dešavanja. Mogućnost ulaska krajem nedelje u lepu emotivnu vezu ili vam neko privuče pažnju. Zauzeti, ako je bilo nesuglasica situacija se stabilizuje.

Zdravlje: Obratite pažnju na kardiovaskularne probleme.

Blizanci

Posao: Situacija može biti pomalo napeta. Mogućnost želje za promenama, ali ostanite strpljivi i uporni i sve će biti kako treba. Zadovoljstvo na polju finansija.

Ljubav: Nedelja puna druženja, komunikacije i lepih poznanstava. Planiranje puta sa voljenom osobom ili dugoočekivani glas i komunikacija sa bitnom osobom, ali od kraja nedelje.

Zdravlje: Dobro.

Rak

Posao: Lepa i aktivna nedelja. Bićete zadovoljni svojim radom i finansijama. Jedan pozitivan period je pred vama. Ako je bilo problema, krenite da ih rešavate.

Ljubav: Blistaćete i bićete puni pozitivne energije. Dosta kretanja i zanimljivih poznanstava. Zauzeti, lepi trenuci sa voljenom osobom i planiranje zajedničkog života ili lepe budućnosti.

Zdravlje: Blagi oprez od alergija i obratite pažnju na stomak.

Lav

Posao: Turbulentniji period polako prolazi. Ako ste na trenutak osetili teskobu ili nezadovoljstvo na ovom polju, uskoro vas očekuju lepe promene. Vreme je da se opustite. Finansije dobre, samo obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Mogućnost prolaznog nezadovoljstva ili osećaja neodlučnosti. Uskoro očekujte divne trenutke na ovom polju.

Zdravlje: Blagi oprez na očni pritisak i cirkulaciju. Više odmarajte i radite na kvalitetu sna.

Devica

Posao: Jedna lepa uspešna nedelja. Možete da se opustite i uživate u plodovima svog rada. Mogućnost poslovnog putovanja ili lepe promene.

Ljubav: Ova nedelja vam pruža lepe mogućnosti na polju ljubavi. Neki mogu ući u zanimljivu avanturu, dok poneki i u emotivnu vezu. Zauzeti, bolja komunikacija i planiranje lepog zajedničkog vremena sa voljenom osobom.

Zdravlje: Ako je bilo problema situacija se popravlja i snaga vam se vraća. Više se krećite i radite na imunitetu.

Vaga

Posao: Vreme je da odahnete i uživate u ovoj nedelji. Mogućnost iznenadnog glasa i promene, ali svakako vam predstoji stabilna nedelja kada su posao i prihodi u pitanju.

Ljubav: Emotivna dešavanja vam idu na ruku. Bićete ispunjeni i emotivno zadovoljni. Mogućnost planiranja potomstva.

Zdravlje: Obratite pažnju na digestivni trakt ako ste skloni takvim priblemima.

Škorpija

Posao: Ako je bilo nesuglasica ili bilo kakvih problema, situacija se stabilizuje. Možete da se opustite i planirate nove projekte. Svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati stabilnu sitaciju. Obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Nedelja kada vam predstoji lepa nedelja i možete uživati u njima. Poneki treba da obrate pažnju na komunikaciju sa partnerom i na lep način reše sve nesuglasice.

Zdravlje: Samo se odmarajte kada vam se ukaže prilika za to.

Strelac

Posao: Jedna nedelja manje stagnacije, ali svakako vama se stvari pokreću nabolje i zadovoljstvo neće izostati. Odlični dogovori pregovori i uspeh svima koji tako nešto očekuju. Generalno, svi će osetiti olakšanje i zadovoljstvo na planu finansija.

Ljubav: Lepa nedelja i kada su emocije u pitanju.Uživaćete sa voljenom osobom. Planiranje zajedničkog puta, odmora ali i proširenja porodice.

Zdravlje: Dobro. Obratite pažnju na vid i krvni pritisak ako imate problema.

Jarac

Posao: Imaćete uspeha i dosta pozitivnih dešavanja na ovom polju. Mnoge koji se bave javnim poslom očekuje prosperitet, ali i promene. Oprez na potrošnju novca.

Ljubav: Na ovom polju iznenadna lepa dešavanja. Mnogi će planirati ulazak u emotivnu vezu. Ako je bilo nesporazuma na ovom polju, razrešiće se. Mogućnost planiranja zajedničkog života ili proširenje porodice, kao i lepa putovanja.

Zdravlje: Pojačana nervoza i uznemirenost vas može pratiti ove nedelje.

Vodolija

Posao: Vama predstoje promene na mnogim poljima, ali svakako sitacija na ovom polju će biti stabilna i neki će razmišljati o bitnim promenama koje će se vremenom isplatiti.

Ljubav: Ubrzo se sitacija na ovom polju menja kao i vaš status. Smeši vam se zanimljivo poznanstvo. Samo ova nedelja i nije najbolja za ulazak u ozbiljne emotivne veze. Zauzeti, obratite više pažnju na partnera, možda će mu trebati vaši saveti. Mogućnost promene mesta boravka i planiranje zajedničkog života kod nekih.

Zdravlje: Mogućnost pojave alergija i manjih problema sa cirkulacijom.

Ribe

Posao: Svi koji očekuju pokretanje novih projekata dogovora, pregovora sada mogu očekivati prosperitet. Moguć kraći put vezan za vaš posao. U svakom slučaju ako je bilo zastoja i nezadovoljstva sada se mnoge stvari realizuju.

Ljubav: Divna nedelja za ljubav. Kraj nedelje donosi lepa dešavanja. Samo ne prenagljujte i budite oprezni u izboru partnera. Nekima prolazno razočaranje i nezadovoljstvo ako su u vezi ili braku. Uskoro se situacija stabilizuje.

Zdravlje: Obratite pažnju na hronične probleme sa pritiskom, kožom i alergijama.

Pixabay

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.