U ovu nedelju ulazimo sa energijom Sunca u Lavu i retrogradnom Venerom u istom znaku. Energija se vraća vatrenim i vazdušnim znacima, ali i karmička dešavanja će doći do izražaja. Iskoristite ovaj period na najbolji mogući način, samo bez ishitrenosti.

Ovan

Posao: Vreme kada sebi možete dati oduška, mada će vam misli i energija biti usmereni ka zaradi i poslu. Moguće su promene.

Ljubav: Lepa nedelja za emotivno polje. Dosta druženja i lepih poznanstava. Mogućnost da sretnete ili vam se javi osoba iz prošlosti na nekom izlasku ili zabavi. Zauzeti, lepi trenuci i planiranje budućnosti.

Zdravlje: Dobro.

Bik

Posao: Vreme kada možete očekivati pozitivna dešavanja. Jedan glas krajem nedelje može pokrenuti vaše planove. Svi koji se bave privatnim poslom mogu biti na prekretnici.

Ljubav: Slobodni, lepa dešavanja i mogućnost ulaska u emotivnu vezu. Zauzeti, posvetite se porodičnim dešavanjima i ako je bilo problema od pre pokušajte da ih rešite.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.

Blizanci

Posao: Možete razmišljati o svom rada napretku i prosperitetu. Svima koji se bave komunikacijskim poslovima predstoji uspeh.

Ljubav: Lepa nedelja za druženje, komukaciju, ali i vraćanje bivših ljubavi. Zauzeti, planiranje lepog putovanja.

Zdravlje: Moguć prolazan pad energije.

Rak

Posao: Možete da odahnete i pravite planove za predstojeći period. Bez većih promena na ovom polju. Finansije solidne.

Ljubav: Lepi trenuci sa voljenom osobom. Doživećete dosta lepih iznenađenja.

Zdravlje: Blagi oprez na ishranu i probavu.

Lav

Posao: Radite na promenama. Mogući su prolazno nezadovoljstvo i preterana potrošnja novca.

Ljubav: Zračićete lepotom i šarmom. Lepa nedelja za emotivna dešavanja. Zauzeti, uživajte u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Dobro.

Devica

Posao: Svi koji se bave poslom zatvorenog tipa ili sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati prosperitet.

Ljubav: Nije nedelja za ulazak u emotivne veze. Može se dogoditi avantura ili neka tajna veza.

Zdravlje: Energija vam se vraća, ali vam je potrebno više sna i odmora.

Vaga

Posao: Lepa nedelja na mnogim poljima, samo ostanite smireni i ne dozvolite da vas neko ili nešto izbaci iz takta. Ostanite smireni i sve će ići po planu.

Ljubav: Moguća zanimljiva poznanstva preko prijatelja i društvenih mreža. Ako ste u vezi, osmotrite šta vaš partner radi.

Zdravlje: Obratite pažnju na kardiovaskularni sustem.

Škorpija

Posao: Bićete zadovoljni kada je ovo polje u pitanju. Čekaju vas prosperitet i bolje finansije, ako već duže vreme čekate na to. Nije period za promene.

Ljubav: Lepa nedelja za avanture ili vraćanje osoba iz prošlosti. Zauzeti, planiranje zajedničkog života ili promene u odnosu. Ako niste u kvalitetnoj vezi, moguć prekid.

Zdravlje: Prolazni hronični problemi.

Strelac

Posao: Bitne odluke su ispred vas. Mogućnost promena i bitnih dogovora na koje morate još malo sačekati. Svakako uzbudljiva nedelja. Dobra finasijska situacija.

Ljubav: Mogućnost lepog poznanstva na nekom putovanju ili zajednički put sa voljenom osobom. Planiranje budućnosti.

Zdravlje: Mogući problemi sa očima.

Jarac

Posao: Razmišljate o značajnim koracima i odlukama. Fokus će biti na novcu i ulaganjima. Svakako obratite pažnju na svaki potez koji želite da povučete.

Ljubav: Nije nedelja za započinjanje trajnih veza. Avanture su moguće, kao i iznenadna pojava zanimljive osobe. Zauzeti, više pažnje posvetite voljenoj osobi i izbegavajte nesuglasice i sukobe.

Zdravlje: Prolazne glavobolje.

Vodolija

Posao: Vreme je da razmislite o dosadašnjem zalaganju i odnosu sa saradnicima. Može doći do promena koje će vam ići u prilog. Finansije zadovoljavajuće.

Ljubav: Razmišljaćete o promenama. Mogućnost ulaska u lepu vezu, ali i vraćanje osobe iz prošlosti. Zauzeti, mogućnost zajedničkog putovanja i planiranja budućnosti.

Zdravlje: Blagi oprez na alergije i disajne puteve.

Ribe

Posao: Možda očekujete promene, ali sačekajte još malo. Mogućnost prolaznog nezadovoljstva ili povećan obim posla. Izbegavajte nesuglasice u radnom okruženju.

Ljubav: Nije period za stabilne emotivne veze. Možda vam neko iz radnog okruženja privuče pažnju, ali polako i strpljivo. Zauzeti, bez promena u odnosu.

Zdravlje: Problemi sa koštanim sistemom i zubima.

Pixabay

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.