Nekada smo je svi OBOŽAVALI, a sada ROVARI PO KONTEJNERU: Pojavile se POTRESNE fotografije

Zvezdu „Čuvara plaže“ i bivšeg fotomodela Loni Vilison, fotografisali su paparaci juče u Los Anđelesu, koja i dalje živi kao beskućnik, hranu traži po kontejnerima i jedva preživljava.

Naime, Loni je naoko živela „savršeni život“ u braku sa glumcem serije „Čuvari plaže“ Džeremijem Džeksonom dok nije doživela bračni pakao.

Kroz šta je nesrećna žena prošla i kako je taj naoko savršen život izgledao, najbolje svedoči to što danas ova 38-godišnjakinja živi na ulici i hrani se iz kontejnera.

Nakon kraha braka i teškog razvoda pre devet godina, u kojem su pljuštale optužbe o zloupotrebi droge i alkohola, koje je ona negirala, zanosna plavuša danas je praktično neprepoznatljiva dok luta ulicama, preturajući po kantama za smeće u potrazi za hranom.

Najnovije paparaco fotografije nekada jedne od najlepših žena sveta opet su obišle i rastužile svet. Naime, ona je uslikana dok „kopa“ po kontejnerima i svoj „ulov“ vozi u kolicima.

Loni Vilson bila je kraljica modnih pista, popularnost joj je donela bogatstvo, milione dolara. Bivši model za kupaće kostime i supruga zvezde „Čuvara plaže“ Džeremija Džeksona smatrala se i jednom od najatraktivnijih žena sveta. Popularnost i uspehe zamenila je zavisnost od narkotika. Loni se pre desetak razvela od Džeremija Džeksona sa kojim se venčala 2012.

Profimedia

Loni je tih dana bila na vrhuncu slave i često se osmehivala s naslovnica fitnes magazina i crvenih tepiha. Ipak, iza zatvorenih vrata njen život nije bilo idiličan, pa policija intervenisala jedne večeri u avgustu 2014. godine, nakon što je glumac pod dejstvom alkohola fizički nasrnuo na svoju suprugu.

Njenom sunovratu doprineo je i gubitak posla u klinici za plastičnu hirurgiju gde je radila kao asistent, bila je kratko zaposlena kao trgovac nekretninama, ali nije dobijala platu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.