Nemanja Gudelj se oglasio povodom raskida sa Anastasijom: Posle ovoga sve je potpuno jasno FOTO

Raskid Anastasije i Nemanje tema je o kojoj se govori skoro od samog početka veze slavnog para. I sada, dok zbog gubitka bebe, oboje prolaze kroz najteže trenutke u svom životu, našli su se oni koji na društvenim mrežama ostavljaju negativne komentare i predviđaju kraj njihove ljubavne priče.

Mnogi su naročito iznenađeni time što se par nakon gubitka bebe razdvojio, te tvrde da je to nagoveštaj da ljubav Anastasije i Gudelja neće još dugo potrajati. No, srpski reprezentativac ne gubi vreme na suvišne reči, već prelepim fotografijama na kojima se vidi koliko je velika i jaka njegova i Tasina ljubav, svima jasno stavlja do znanja da on i srpska pevačica nikada nisu bili zaljubljeniji i vezaniji jedno za drugo.

Na fotografiji koju je sinoć objavio može se videti prelepa Anastasija kako drži pehar koju je njen izabranik osvojio pre nekoliko dana, dok je on ljubi.

– Ovo je težak trenutak za nas, ali naša ljubav će pobediti – napisao je Nemanja kada je saopštio da su on i pevačica izgubili bebu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.