NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA: Pogledajte fotografiju Tijane Ajfon pre svih estetskih operacija (FOTO)

Starleta je simbol transformacije i upornosti, ali i svedočanstvo o komplikovanim porodičnim odnosima. Njena priča privlači pažnju javnosti, bilo kroz estetske promene ili lične ispovesti.

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, poznata je po brojnim plastičnim operacijama koje su potpuno promenile njen izgled. 

Danas, ova dama izgleda neprepoznatljivo, a sve, stare, fotografije iz prošlosti vešto je obrisala.

Međutim, pronašli smo jednu koja pokazuje kako je izgledala pre odlaska kod hirurga. 

Tijana je svojevremeno priznala da je potrošila 7.000 evra na razne estetske intervencije, uključujući ugradnju silikona, povećanje usana i jagodica, tetoviranje obrva i nadogradnju kose. 

Pre tri godine, ugradila je nove, veće silikone, a njen snimak kako leči otoke od operacije kupusom postao je viralan na društvenim mrežama.

– Skidam otok kupusom. Ja iz sela, ali selo ne iz mene – napisala je tada Ajfonka. 

Tijana Ajfon je ipak početkom ove godine priznala da planira da opet ode pod nož, ali kako bi izvadila silikone

– Planiram da izvadim silikone jer me bole leđa i sada je došla moda da je sve manje i umerenije – najavila je Ajfonka operaciju koju planira. 

– Ma sve mi je dosadilo, povadila bih i usne i jagodine i sve silikone, sada je moda da je sve manje – isrkena je bila starleta.

Inače, Ajfonki nije strano ni preterivanje kada je reč o obradi fotografija, što se jasno može videti po njenim društvenim mrežama.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.