NIŠTA NE MORAM DA RADIM! SAMO LISTAM TIKTOK I IDEM U TERETANU“ Dejan Dragojević otkrio kakav mu je život posle pobede u Zadruzi

Dejan Dragojević, nekadašnji rijaliti učesnik, oglasio se putem društvenih mreža i naveo kako provodi vreme godinu i po dana nakon trijumfa u „Zadruzi“.

– Dobro jutro od modernog domaćina, to sam ja! Kažu: „Kakav si ti domaćin, ne radiš ništa?“. Ja sad radim. Sad je sneg pao, ali ga ne čistim, zašto? Moderni domaćin zna, ima vremensku prognozu, zna da će taj sneg da se otopi, nema potrebe ja da radim – započeo je Dejan Dragojević, pa priznao da nije prinuđen da radi sve ono što se nekad podrazumevalo za domaćine.

– Dobro jutro od modernog domaćina, to sam ja! Kažu: „Kakav si ti domaćin, ne radiš ništa?“. Ja sad radim. Sad je sneg pao, ali ga ne čistim, zašto? Moderni domaćin zna, ima vremensku prognozu, zna da će taj sneg da se otopi, nema potrebe ja da radim – započeo je Dejan a potom priznao da on nije prinuđen da radi sve ono što se podrazumevalo nekada da domaćini rade.

– Hleb ne jedem, ne moram po hleb, mleko ne pijem, ne moram po mleko… Kokoške nemam, krave nemam, životinje u dvorištu nemam, tako da ne moram ništa da radim osim da propustim pešaka na biciklu, da odem u teretanu, prelistam šta ima na TikToku i Instagramu… Moderni domaćin! Šta ću ja sad, da ustanem, da idem da mlatim, kad kod mene nema ništa od toga – istakao je.

Dejan, međutim, navodi da nije besposlen, dok mu, ipak, najteže pada što mora da ustane iz toplog kreveta.

– Velika je razlika između domaćina ovog doba i ranije. Naravno, još uvek postoje ljudi na nekim mestima gde žive domaćini – domaćini, ali za ovu situaciju gde ja živim, ja sam domaćin. Pazi ovo, 09:50 h, ja već spreman za teretanu u punom gasu. Razmišljam celo jutro šta ću, da li grudi ili leđa… Popij protein, ponesi, spakuj… Mislite da je lako?! Sednem u auto i ovako vozim, volan u minus fazi. Lako je sada biti u toplom krevetu, ja bih sad najviše voleo da spavam, još nedelja, neradni dan – naveo je Dejan.

Foto: YouTube

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.