Nives Celzijus: Seks? Zaboravila sam kako to izgleda

Spisateljica, glumica, muzičarka i influenserka ​Nives Celzijus bila je ovosedmična gošća emisije „Special Happy Show“. Za sebe kaže da je prije svega glumica, a zatim pjevačica koja je radi učestalih snimanja muzičku karijeru privremeno stavila malo sa strane. Osim toga, Nives je i spisateljica i influenserka koja na društvenim mrežama ima gotovo milion pratilaca. Na opštu radost muških obožavalaca, slušaocima „Happy FM-a“ je otkrila da je slobodna, ali i da joj momci slabo i loše prilaze.

Nives je još kao mala djevojčica maštala kako će jednoga dana postati glumica.

„Gluma je bio moj neki dječiji san. U glumi imam priliku biti neko drugi, moj privatan život je poprilično dosadan, a kao uloga i neki lik zna biti jako uzbudljiv. Sada u seriji imam poprilično uzbudljiv i ljubavni život, nekada se zanesem i zaboravim da je u pitanju samo gluma,“ otkriva Nives.

Ni manje ni više – glumi djevojku fudbalera.

„Čini mi se da su mi te uloge suđene. Kada sam vidjela ulogu bilo mi je zapravo uzbudljivo i dodatno je nabildalo moj ego jer sam shvatila da glumim djevojku od tridesetak godina i da ću imati jednog mladog, uspješnog, potencijalno dobrog fudbalera i bilo je lijepo vratiti se u te neke trenutke iz prošlosti“ rekla je Celzijusova.

Konačno je predstavila i svoj muzički povratak s novom veselom pjesmom „Migni, namigni“ čiji su autori Miroslav Škoro i Ivica Plivelić. Slušaocima je otkrila kako je došlo do saradnje.

„Svidio mi se stih ‘…Ja sam cura ispod Sljemena, za budale nemam vremena…’ Bilo je u startu: ‘Mi smo pisali pjesmu baš za tebe, to čuješ naravno svaki put, pisali smo pjesmu za tebe, pisali smo ulogu za tebe’, a onda shvatiš da to i nije baš tako, ali ovaj mi je stih sugerisao da je pjesma možda zaista pisana za mene“, otkrila je.

U pripremi je i dosta autorskih stvari, osim toga snimila je duet sa Sinovima Ravnice koji još nije objavljen, a želja joj je jednog dana snimiti duet sa Severinom, koju je uoči emisije slučajno srela.

„Baš dok sam se sređivala za emisiju, u frizerskom sam salonu srela Severinu i komentarisale smo zapravo da smo u jednakom sosu. Ona je pitala što ima u ljubavnom životu, rekla sam: ‘Jooj, Seve jako je loše’, ona na to kaže: ‘Sad mi je lakše’, pitala sam se je li u meni problem? Ja kažem nije, u muškarcima je problem“, iskrena je Nives.

Postoje li uopšte momci koji se usude prići Nives, upitao je voditelj emisije, Elvis Mehičić.

„Jooj, jooj, jooj, jako slabo i loše“, odgovorila je atraktivna Hrvatica.

Otkrila je i što misli ima li to veze s njenim izgledom.

„Kada je ljubavni život u pitanju vjerovatno mi odmaže, ali u poslovnim segmentima pomaže“ smatra Nives.

Mediji su saznali i kakav je muškarac može osvojiti.

„Crna kosa, to jest, smeđa kosa i smeđe oči, visok metar i devedeset koji centimetar, sportsko tijelo, mora me moći pošteno grliti“, otkriva Celzijusova bez dlake na jeziku.

Kada su političari u pitanju, ne bi imala ništa protiv dueta s…?

„Prvi izbor bi mi bio Davor Bernardić zato što bi mi je on najzgodniji, visok je, crn…mogao bi me obgrliti…“

A što se tiče seksa Nives je slušaoce „Happy FM-a“ šokirala odgovorom.

„Seks? Zaboravila sam kako to izgleda s obzirom da je bilo pradavno“, priznala je.

Otkrila je Nives i da je s bivšim suprugom, fudbalerom Dinom Drpićem u dobrim odnosima, prenosi „Jutarnji list“.

„Meni bivši suprug ne plaća alimentaciju, jer ne radi. Ja radim i meni je normalno, s obzirom na to da sam u mogućnosti i da smo provodili prekrasne trenutke zajedno i da imamo dvoje djece, da ja to odradim sama. Nažalost, radi svojih ubjeđenja sam bila doslovno napadnuta jednom prilikom, jer kao to nije tvoj novac nego novac tvoje djece… da, ali ja njima nadomjestim sve što im je potrebno, njima ništa ne fali. Ja razmišljam na način da ću, ako mogu, pružiti svojoj djeci sve potrebno, bez pomoći muškarca.“

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.