NIZAK I BEZOBRAZAN UDARAC MESIJA: Argentinac iskulirao Đokovića!

Lionel Mesi je odlučio da ne reaguje na objavu Novaka Đokovića i zajedničku fotografiju iz jednog restorana.

Prema mišljenju mnogih, najbolji fudbaler i teniser svih vremena, sreli su se u Njujorku uoči početka US opena, a tom prilikom razmenili su lepe reči i napravili su fotografiju koja je „srušila internet“.

Međutim, Argentinac je potom odlučio da „iskulira“ Đokovića, njegovu objavu i poruku koju mu je poslao i to na španskom jeziku.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam te sreo i što smo popričali. Kao i uvek, želim ti mnogo sreće i zdravlja tebi i tvojoj familiji„, napisao je Novak u opisu fotografije koja je izazvala ogromno oduševljenje na društvenim mrežama.

Za pet dana objava je skupila više od 1,8 miliona „sviđanja“, ali među osobama kojima se sviđa objava ne nalazi se Mesi.

Argentinac nije „lajkovao“, niti je podelio objavu na svoj profil, čak ni kao „priču“, iako je nepisano pravilo među vrhunskim sportistima da, u sličnim situacijama, urade makar to.

Mesi je u Njujorku boravio zbog utakmice u kojoj je njegov Inter iz Majamija pobedio domaći tim, dok se Đoković pripremao za poslednji grend slem u sezoni.

EPA

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.