NJENE INTIMNE ODNOSE JE GLEDALA CELA SRBIJA! Nekada HIPNOTISALA JUGOSLOVENE a onda dotakla DNO, evo je sad

Njena karijera doživela je propast već polovinom devedsetih godina kada je rešila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici.

Bila je jedna od najpoželjnijih i najpopularnijih pevačica tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka na ovim prostorima.

Snimila je dva albuma sa grupom “Aska”, a potom je 1986. započela samostalnu pevačku karijeru.

Nizala je hitove, pojavila se u filmu “Tesna koža 2”, mnogim muškarcima je bila tiha patnja, a onda se sve u trenu promenilo

foto: Printscreen

Suzanina karijera doživela je propast već polovinom devedsetih godina kada je rešila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici. Suzana se udala za estradnog menadžera Vladimira Vladu Perovića sa kojim ima dvoje dece, sina Nikolu i ćerku Dajanu.

Suzana se ponovo se našla u centru medijske pažnje 2013. godine kada je ušla u rijaliti šou “Farma 5”. Dok je učestvovala u rijaliti, njen sin Nikola ležao je u zatvoru, o čemu su naširoko pisali domaći mediji. On je 2013. godine sa još šestoricom momaka osuđen zbog pljačke pumpe, ali i zbog ometanja javnog reda i mira. Nakon izlaska iz zatvora našao se na poternici, jer je dugo bio nedostupan nadležnim organima, a prethodno je počinio teško krivično delo.

Pevačicinim nedaćama tu nije bio kraj. Ona je 2018. godine ušla u rijaliti šou „Zadruga“ gde je otpočela romansu sa Mikijem Đuričićem

.“Suzana je uvek bila dobra vila i dobar čovek… Miki je ekstra faca i vrhunski kuvar, a i u filmu se glumci ljube, pa to nije ništa ozbiljno. Ja doživljavam rijaliti kao jedan film. Moja Suzi je super”, rekao je za “Pink.rs” Suzanin suprug Vlada na konto ove veze pre dve godine.

Osim što je javno varala muža ona je doživela i to da bude žrtva fizičkog nasilja u rijalitiju.

Đuričić je Suzani tokom svađe opalio šamar, a pevačicu Nadeždu Biljić je tukao štakama, zbog čega je osuđen na osam meseci kućnog pritvora.

Niz nevolja nije stao za Perovićku ni tada. U februaru ove godine osvanula je vest da je njen sin Nikola Perović upucan u sačekuši. Međutim, mediji su kasnije pisali da je Nikola, navodno,nakon žestoke porodične svađe pucao sebi u butinu.

foto: Printscreen

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.