Novak Đoković trenutno odmara od naporne sezone i teškog Vimbldona, na kome je doživeo poraz u finalu, pa je usledilo i veliko emotivno pražnjenje.

Dok dane provodi sa porodicom u Crnoj Gori i Hrvatskoj, Novak je i doneo jednu odluku i rešio da se povuče sa masters turnira u Torontu.

To su potvrdili i organizatori turnira u Kanadi, uz Đokovićevu poruku:

– Uvek sam uživao u Kanadi ali posle razgovora sa mojim timom, verujemo da je ovo ispravna odluka. Želeo bih da se zahvalim Karlu Hejlu, direktoru turnira, na razumevanju. Nadam se da ću moći da se vratim u Kanadu i Toronto u predstojećim godinama kako bih igrao pred sjajnim navijačima – navodi se u Novakovoj poruci koju je poslao organizatorima turnira.

Oragnizatori naravno nisu oduševljeni zbog ovakvog razvoja situacije, naročito što je Đoković čak četiri puta osvajao titulu na „kanadskom openu“.

– Naravno, razočarani smo što Novak neće igrati ove godine. On je neverovatan igrač i jedan od onih za koje znamo da su naši fanovi željni da ga gledaju. Nedostajaće nam, ali i dalje imamo dugu listu senzacionalnih igrača igrača koji su potvrđeni ove godine, uključući čak 41 od najbolja 42 tenisera na svetu – rekao je Karl Hejl, direktor tunira.

Tanjug/AP

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.