Novi estradni sukob na pomolu?


Otkako su Seka Aleksić i Dara Bubamara prekinule prijateljstvo zbog nastupa na ovom mestu, ostali pevači su pod budnim okom medija da li će doći do novog sukoba. U toj situaciji je sada Aleksandra Prijović, koja je zakazala koncert u Areni za 29. septembar, jer će nedelju dana posle nje pred publiku stati i Ana Nikolić, 7. oktobra, dok Milica Pavlović mudro ćuti jer još nije otkrila datum koncerta.

Prijovićeva je komentarisala upravo to što će održati koncert sa nedelju dana razlike u odnosu na Anu, te da li je tako minira.

– Koncert u Areni sam zakazala pre godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu cenim i poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obe biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pesme, nijedan skandal ovog sveta mi neće pomoći – tvrdi pevačica, a onda je otkrila kako se odlučila za 29. septembar.

Ana je na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, napisala da njena koleginica Aleksandra Prijović ne govori istinu.

– Dokaz da Prijovićeva ne govori istinu! Ovo je sa zvaničnog sajta „Štark“ arene. Ne postoji najava za Aleksandrin koncert, a moj je zakazan još u decembru 2022. i puštene su ulaznice u prodaju – napisala je Ana, pa dodala:

– Meni ne smeta ona i njen koncert jer ću ja na svom uživati sa svojom publikom.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel, ATAImages/ M.M.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.