Objavljena fotografija mrtvog monstruma Nermina: Ovako su pobijene teorije zavere da je još živ

Dok se društvenim mrežama šire teorije zavere da je pomahnitali trostruki ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović živ i da je navodno pobegao u Italiju,„Avaz“ objavljuje fotografiju koja potvrđuje da je kobnog dana, a nakon likvidacije supruge i još tri osobe, okružen policijom, počinio samoubistvo.

Sulejmanović se, a što se vidi na fotografiji, koja je u posedu „Avaza“ ubio u vozilu BMW koje bilo parkirano ispred farme u mestu Donja Ledenica.

Podsećamo, ubica Nermin Sulejmanović je u petak ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i dvojicu turskih državljana Đengiza (Cengiz) i Denisa Ondera.

U pomahnitalom napadu ranio je policajca Huseina Kotorića, građanina Nedima Pamukovića te Harisu Onder, suprugu Đengiza.

Krvavi pir Sulejmanović je, kako je potvrdio, počinio iz „hinjaluka“, a brutalno ubistvo supruge objavio je na Instagramu.

Kako je portal „Avaza“ danas objavio niko ne želi preuzeti njegovo telo, pa čak ni otac. Telo se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli i nije poznato ni kada će biti sahranjen.

Nikola Tomić/Telegraf

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.