Obradović „izvlačio uši“, traži reakciju posle slabe utakmice u Tel Avivu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je u najavi duela sa Krkom u Novom Mestu u okviru 2. kola AdmiralBet ABA lige da je neophodna reakcija njegovog tima.

Obradović nikako nije bio zadovoljan ophođenjem ekipe u „Menora Mivračim“ areni u Tel Avivu gde je Makabi dosta lako obavio posao protiv Partizana. Bio je trener crno-belih nezadovoljan tokom meča, a zatim i nakon, što je preneo klupski novinar Vladan Tegeltija:

„Gubitak trofeja u Podgorici i poraz u Izraelu, alarmirali su do rano jutros sastanak i video analizu. Od odbrane, discipline i koncentracije, košarkaške inteligencije, do selekcije šuta i faulova, protoka lopte“, reči su Tegeltije od juče popodne.

Ovog jutra, Partizan je odradio trening pred put u Sloveniju gde će sutra od 16.00 sati gostovati u dvorani „Leon Štukelj“ ekipi Krke.

„Očekujem da reagujemo posle slabo odigrane utakmice protiv Makabija u Tel Avivu. Ekipa Krke je odigrala odličnu utakmicu u prvom kolu. Moramo biti maksimalno koncentrisani i na neuporedivo boljem nivou odbrambeno da bi odigrali dobro utakmicu i bili spremni na ono što nas očekuje, a to je sigurno veliko iskušenje protiv Krke„, kazao je Obradović.

Starsport

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.